Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ALICAM YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İNSİGNİA ALICAM YARDIM

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Hayır,satıcıyı tanımıyorum;eğer tanısaydım söze "Bir arkadaşımızda böyle bir satılık var" diye başlardım.Bizde (Türklerde) ilişki, güvene dayalı olarak başlar, itimatsızlığa dayalı ilişki ise Yahudi adetidir. Siz Yahudi, ya da MİT ajanı mısınız ki güven sorununuz var haha
    Yahu bu nasıl bir benzetmedir arkadaş... MİTçiler ve yahudilerin eş tutulduğu bir ülkede mi yaşıyoruz? Kendi istihbarat teşkilatımıza güvenemeyecek miyiz artık?
    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Evet risksiz olsun. Siz Berk abinin dediği yöntemlerden birini kullanın

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
        Baktığınız arabaların hepsi de donanıma göre pahalı.
        Ben 1.6 turbo 2010 cosmoyu (40.000 km) kırk iki bin tl'ye sattım.Bunların fiyatları uçuk
        Ne zaman sattınız? Şu anda 0 km araçların fiyatları zaten yükselmiş durumda... bu nedenle 2. el de otomatik olarak artıyor...
        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
          Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
          bayram sonu inşallah salı günü aracımı alıyorum biriyle anlaştım araçta sıkıntı yok ama aklıma takılan birşey var bu alışveriş nasıl olmalı malum yüklü miktarda bir para verecem satıcı üstdüzey memur bende memurum parayı bankada çekip orada makinede saydırıp berarber noterde mi satış yapalım bloke çek diye birşey var ama oda masraflı yoksa güvenip parayı eft mi yapayım yada o bana güvenip satış sonu bankada m eft yapalım en sorunsuz ve sıkıntı cıkarmayacak olanı hangisi
          Parayı EFT yapın satış öncesi... ancak EFT açıklamasına ".......... plaklı aracın satış tutarı" gibi bir ibare yazdırın. Bu şekilde elinizde delil olur. EFT'den sonra adam cayse bile elinizde EFT'yi neden yaptığınıza ilişkin kapı gibi dekontunuz olur. Ben daha önce böyle yaptım 2 defa sorun yaşamadım. Üst düzey memur olduğu için zaten üç kağıtçılık yapamaz. Bir şikayet ile adamın itibarını zedelersiniz ve ceza bile alır bu şekilde... Bu nedenle 3 kağıt yapmaz memur adam...
          bu şekilde eft sanırım dha güvenli ama nakit 200lü banknotlarda cok hacim tutumaz herhalde heriki yöntemden birini sanırım aramızda anlasıp yapacaz tesekkürler

Yorum

yarın inşallah insigniama kavusuyorum bugün binecem yarın ankaradan alıcam inşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
              yarın inşallah insigniama kavusuyorum bugün binecem yarın ankaradan alıcam inşallah

güle güle kullanın şimdiden...

Yorum

ehh fotoğraflar senden
                hayırlı olsunşimdiden

Yorum

hayırlı olsun. kazasız belasız binmek nasip olsun.

Yorum

teşekkür ederim dün öğlen aracıma kavustum Allah herkese daha iyiyisini nasip etsin en kısa zamanda fotoğraflarını ve uzun yolculuk detaylarını paylasacam

Yorum

Tebrik ederim güzel günlerde kullanın angle

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
                      X