Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ALICAM YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA ALICAM YARDIM

ajan olsam zaten söylemem ama int yazılanları sanırım okumuyorsunuz ben polisim ve işim iş adamları imamlar akademisyenlerle vs değil beraberinde ben düşmanlarının bile el emin dedği alemlerin efendisinin ümmeti müslümanım güven itimat emanet nedir bilirim ama su varki daha önce malesef basıma geldi (kapora verdim adam yok vs herneyse) müslüman bir yılan deliğinden iki defa ısırılmaz sadaka kutusunu çalanların camiden ayakkabı halı vs çalanların hocayım deyip ırza gecenlerin emekli maasını çekince elinden parasını çalanların vs vs buna rağmen cenazeleri camiden kalkanların yaşadığı bir ülkede güven sorunu için yahudi mitçi polis olmaya gerek yok yaşınız itibariyle böyle seyleri daha cok görmüş olmalısınız

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37496503/detay

bu ilandaki sport donanım nedir edition +elegance ve cosmo yokmo 1.6 180hplerde sadece

Yorum

Bende satabilirim.
        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6352631/detay/
        Insignia 1.6T Cosmo / Navi 800 / Isıtmalı Bej Deri Koltuk

Yorum

teşekkür ederim ama bütçemi aşıyor size hayırlı satışlar

Yorum

bugün biriyle görüştüm 2010 cosmo 50bin kmde aklıma takılan birkaç sey oldu yardımcı olursanız sevinirim araç 2010 yılında lpg taktırmış memnun kalmayınca (sahibinin dediğine göre motorda sıkıntı cıkarmış açıklamadı içeriğini) lpgyi söktürmüş dedğine göre yetkili serviste yaptırmış tüm işlemleri ve sökülen bazı parçalar olmuş yerine orjinal parçalar takılmıs aklıma takılan

bu parçalar ne olabilir
            ne olursa bu araçtan uzak durulur
            her lpg sökümünde parçalar değişir mi

yarın opel yetkili servisini arayıp konuyu konuşacam ama yinede ön bilgi almak istedim bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
              http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37496503/detay

bu ilandaki sport donanım nedir edition +elegance ve cosmo yokmo 1.6 180hplerde sadece
              Sport 2009 yılında üretildi sadece sonra bu donanım seviyesi kalktı ayrıca bu araç evimin yan tarafındaki galeride 5 sahip değiştirdi belkide bende 1-2 gün denemeligine almıştım bu aracı pek hoşuma gitmemişti.Sport donanımda editon eleganceye + flexride sasi sistemi ve recore koltuklar var dilenirse opsiyonlu olarak sunroof afl far sistemi dvd800 infinty alınabiliyordu Sport donanım biraz daha alacaktır yola biraz daha iyi yapışıyor olması lazım yanlış bilgi verdiysem affola
              2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
              Gerçek pilot

Yorum

beş sahip değiştirmiş birde donanım olarak cok iyi ama

Yorum

bugün biriyle görüştüm 2010 cosmo 50bin kmde aklıma takılan birkaç sey oldu yardımcı olursanız sevinirim araç 2010 yılında lpg taktırmış memnun kalmayınca (sahibinin dediğine göre motorda sıkıntı cıkarmış açıklamadı içeriğini) lpgyi söktürmüş dedğine göre yetkili serviste yaptırmış tüm işlemleri ve sökülen bazı parçalar olmuş yerine orjinal parçalar takılmıs aklıma takılan

bu parçalar ne olabilir
                  ne olursa bu araçtan uzak durulur
                  her lpg sökümünde parçalar değişir mi

yarın opel yetkili servisini arayıp konuyu konuşacam ama yinede ön bilgi almak istedim bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum
                  bu konu ne olur

Yorum

Sn. İbilge bu konu hakkında en kapsamlı bilgiyi yine bizim forumda bulabilirsiniz. lpg ile ilgili konuları taratın görürsünüz. Bizim motorların kullandığı teknoloji itibariyle sübabplar magnezyum alaşımlı , dolayısıyla çok yüksek ısıda(lpg benzine oranla çok daha yüksek ısıda yanmakta bildiğiniz gibi) erime yapıyor zamanla bu yataklara da çok ciddi hasarlar veriyor. Kaçınılmaz sonuç motoru kucağa almak oluyor ihihi tabii bu aracın sorunu nereye kadar varmış bilemem ama farklı olaylar meydana gelmiş ve forumda paylaşılmıştı çünkü bu erime kullanım şekline göre çabuk yada uzun vadede oluyor. Aracımızın motoru lpg ' de verimli değil ve forumun %90'ı lpg'ye karşı sanırım. Zararı büyük anlayacağınız. ( bu arada forumda uzun zamandır lpg'yi sorunsuz kullananlarda yok değil)

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

• Ynt: İNSİGNİA ALICAM YARDIM

yataklarda sıkıntı olmuşsa sıkıntılı bir durum bir forumda araştırayım

Yorum

istanbulda bir araç buldum yetkili serviste malum ben tuncelideyim ve boşyere gitmekte istemiyorum expertiz yaptırmamm lazım şimdi soru yetkili servisin sattığı araca kendisinin verdiği rapora ne kadar güvenebiliriz yada o muhitte bosch car veya (yeni internette gördüm http://www.ototespit.com/ veya http://www.techopel.com/uskudar-ozel-opel-servisi.html) özel exprtiz yapan yerlere mi götüreyim istanbulu fazla bilmiyorum

Yorum

bayram sonu inşallah salı günü aracımı alıyorum biriyle anlaştım araçta sıkıntı yok ama aklıma takılan birşey var bu alışveriş nasıl olmalı malum yüklü miktarda bir para verecem satıcı üstdüzey memur bende memurum parayı bankada çekip orada makinede saydırıp berarber noterde mi satış yapalım bloke çek diye birşey var ama oda masraflı yoksa güvenip parayı eft mi yapayım yada o bana güvenip satış sonu bankada m eft yapalım en sorunsuz ve sıkıntı cıkarmayacak olanı hangisi

Yorum

bayram sonu inşallah salı günü aracımı alıyorum biriyle anlaştım araçta sıkıntı yok ama aklıma takılan birşey var bu alışveriş nasıl olmalı malum yüklü miktarda bir para verecem satıcı üstdüzey memur bende memurum parayı bankada çekip orada makinede saydırıp berarber noterde mi satış yapalım bloke çek diye birşey var ama oda masraflı yoksa güvenip parayı eft mi yapayım yada o bana güvenip satış sonu bankada m eft yapalım en sorunsuz ve sıkıntı cıkarmayacak olanı hangisi
                            Alıcı satıcı kesin karar verir. Alıcının bankasına gidilir para çekilir saydırılır zarfa konur ağzı yapışır =)
                            notere gidilir noter memuru alım satımı yapar al paranı ver ruhsatı anahtarı hadi hayırlı olsun.
                            bizde böyle oldu

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                              Alıcı satıcı kesin karar verir. Alıcının bankasına gidilir para çekilir saydırılır zarfa konur ağzı yapışır =)
                              notere gidilir noter memuru alım satımı yapar al paranı ver ruhsatı anahtarı hadi hayırlı olsun.
                              bizde böyle oldu
                              O kadar parayı yanında taşımak risk değil midir? Ben banka kanalını kullanırım her zaman... nakit parada sahte para hilesi yaygınlaştı. Satıcı-alıcı beraber bankaya gidip ortak hesap açar ve noter satışı yapıldıktan sonra noter evrakı ile bankaya gidilir ve para transferi istenilen hesaba sağlanır...
                              1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Parayı EFT yapın satış öncesi... ancak EFT açıklamasına ".......... plaklı aracın satış tutarı" gibi bir ibare yazdırın. Bu şekilde elinizde delil olur. EFT'den sonra adam cayse bile elinizde EFT'yi neden yaptığınıza ilişkin kapı gibi dekontunuz olur. Ben daha önce böyle yaptım 2 defa sorun yaşamadım. Üst düzey memur olduğu için zaten üç kağıtçılık yapamaz. Bir şikayet ile adamın itibarını zedelersiniz ve ceza bile alır bu şekilde... Bu nedenle 3 kağıt yapmaz memur adam...
                                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
                                X