Detaya boğulmuşsunuz, bu anlayışla seçip seçip (kimsenin beğenip almadığı)seçintiye düşme ihtimaliniz çok yüksek.
Armudun sapı var, üzümün çöpü var muhabbeti yapıp (otuz yaş üzeri okumuş ) evde kalmış kızlar gibi
Size ilk ve son tavsiyem şudur:Sirke,sarmısak hesabı yaparsanız,işkembe çorbası içemezsiniz haha
Her iyiliğin bir arada olması da sabır gerektiren bir süreçtir.Sabreden dervişin muradına erdiğini de söylerler;sabreden derviş açlıktan gebermiş de derler. Nasip, kısmet işi bu,Türk Tanrısı size yardım etsin demekten başka elimden birşey gelmez ihihi
Detaya boğulmuşsunuz, bu anlayışla seçip seçip (kimsenin beğenip almadığı)seçintiye düşme ihtimaliniz çok yüksek.
Armudun sapı var, üzümün çöpü var muhabbeti yapıp (otuz yaş üzeri okumuş ) evde kalmış kızlar gibi
Size ilk ve son tavsiyem şudur:Sirke,sarmısak hesabı yaparsanız,işkembe çorbası içemezsiniz haha
Her iyiliğin bir arada olması da sabır gerektiren bir süreçtir.Sabreden dervişin muradına erdiğini de söylerler;sabreden derviş açlıktan gebermiş de derler. Nasip, kısmet işi bu,Türk Tanrısı size yardım etsin demekten başka elimden birşey gelmez ihihi
sonunda seceneklerimi daralttım ve aklımda 4-5 araç belirledim 2010 model t edion elg olarak ama bazı araçların tramer kaydında sadece çarpma yazıyor ne olduğu ne kadarlık meblağ tuttugu belirtilmemiş bu ne anlama geliyor
ben size bi fikir versem bütcenizi belirledi iseniz acele etmeyin hem netten hemde dışarıdaki galerileri gezerek bütceye uygun edition harici elegance ve cosmo model bütcenize uygun kazasız arac bulun sonrada ekspertiz sokun aracda ne var ne yok söylerler ztn sonrada aracı alın edition harici elegance ve cosmo araçlar arasında uçurum yok karar sizin.
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
ben size bi fikir versem bütcenizi belirledi iseniz acele etmeyin hem netten hemde dışarıdaki galerileri gezerek bütceye uygun edition harici elegance ve cosmo model bütcenize uygun kazasız arac bulun sonrada ekspertiz sokun aracda ne var ne yok söylerler ztn sonrada aracı alın edition harici elegance ve cosmo araçlar arasında uçurum yok karar sizin.
teşekkür ederim bende sizin dediğiniz gibi yapacam inşallah
hocam aklımdaki arabayı burada deşifre etmişsin sahibiyle geçen gün konustum cok efendi biri gibi geldi arkd almş arabayı şuan izin alma gibi bir durumum yok görevim gereği bayramn bittiği resmi tatilin son bulduğu gün sanırım 21i oluyor o zamna kadar satılmazsa ilk arıyacagım araç bu inşallh 43-43.5 civarı verirse alıcam inşalah
Siz merak etmeyin, insigniateam üyeleri agahtırlar ;uçan kuştan da haberleri vardır.Siz,bizden çekinmeyin;dışarıyı kollayın
Bu arabada dvd800 var, yerinizde olsam kapora verip sözü bağlarım;bu araba o kadar beklemez.İşin sonunda pişmanlık olmasın
Hayır,satıcıyı tanımıyorum;eğer tanısaydım söze "Bir arkadaşımızda böyle bir satılık var" diye başlardım.Bizde (Türklerde) ilişki, güvene dayalı olarak başlar, itimatsızlığa dayalı ilişki ise Yahudi adetidir. Siz Yahudi, ya da MİT ajanı mısınız ki güven sorununuz var haha
Yorum