Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ALICAM YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA ALICAM YARDIM

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Baktığınız arabaların hepsi de donanıma göre pahalı.
    Ben 1.6 turbo 2010 cosmoyu (40.000 km) kırk iki bin tl'ye sattım.Bunların fiyatları uçuk
    Çok ucuza vermişsiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Baktığınız arabaların hepsi de donanıma göre pahalı.
      Ben 1.6 turbo 2010 cosmoyu (40.000 km) kırk iki bin tl'ye sattım.Bunların fiyatları uçuk
      Çok ucuza vermişsiniz.
      +1
      siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
      uçan teneke fiorino

Yorum

Galeriye mi verdiniz gercekten cok ucuza vermissiniz
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

iyi fiyata (alıcı olduğum için) vermişsiniz hayırlı olsun darısı benim basıma ama bu renk konusunda ne dersiniz

Yorum

Detaya boğulmuşsunuz, bu anlayışla seçip seçip (kimsenin beğenip almadığı)seçintiye düşme ihtimaliniz çok yüksek.
            Armudun sapı var, üzümün çöpü var muhabbeti yapıp (otuz yaş üzeri okumuş ) evde kalmış kızlar gibi
            Size ilk ve son tavsiyem şudur:Sirke,sarmısak hesabı yaparsanız,işkembe çorbası içemezsiniz haha
            Her iyiliğin bir arada olması da sabır gerektiren bir süreçtir.Sabreden dervişin muradına erdiğini de söylerler;sabreden derviş açlıktan gebermiş de derler. Nasip, kısmet işi bu,Türk Tanrısı size yardım etsin demekten başka elimden birşey gelmez ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Çok ucuza vermişsiniz.
              Doğru diyorsunuz Fatih Bey.
              Başka bir doğru daha var ki üç bin lira eder:Üç yıllık hayalim (flexi) umduğumdan daha da fazlası ile gerçek olacak.

Yorum

Detaya boğulmuşsunuz, bu anlayışla seçip seçip (kimsenin beğenip almadığı)seçintiye düşme ihtimaliniz çok yüksek.
                Armudun sapı var, üzümün çöpü var muhabbeti yapıp (otuz yaş üzeri okumuş ) evde kalmış kızlar gibi
                Size ilk ve son tavsiyem şudur:Sirke,sarmısak hesabı yaparsanız,işkembe çorbası içemezsiniz haha
                Her iyiliğin bir arada olması da sabır gerektiren bir süreçtir.Sabreden dervişin muradına erdiğini de söylerler;sabreden derviş açlıktan gebermiş de derler. Nasip, kısmet işi bu,Türk Tanrısı size yardım etsin demekten başka elimden birşey gelmez ihihi
                teşekkür ederim tavsiyeniz olmadığı için

Yorum

sonunda seceneklerimi daralttım ve aklımda 4-5 araç belirledim 2010 model t edion elg olarak ama bazı araçların tramer kaydında sadece çarpma yazıyor ne olduğu ne kadarlık meblağ tuttugu belirtilmemiş bu ne anlama geliyor

Yorum

ben size bi fikir versem bütcenizi belirledi iseniz acele etmeyin hem netten hemde dışarıdaki galerileri gezerek bütceye uygun edition harici elegance ve cosmo model bütcenize uygun kazasız arac bulun sonrada ekspertiz sokun aracda ne var ne yok söylerler ztn sonrada aracı alın edition harici elegance ve cosmo araçlar arasında uçurum yok karar sizin.
                    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                    uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
                      ben size bi fikir versem bütcenizi belirledi iseniz acele etmeyin hem netten hemde dışarıdaki galerileri gezerek bütceye uygun edition harici elegance ve cosmo model bütcenize uygun kazasız arac bulun sonrada ekspertiz sokun aracda ne var ne yok söylerler ztn sonrada aracı alın edition harici elegance ve cosmo araçlar arasında uçurum yok karar sizin.
                      teşekkür ederim bende sizin dediğiniz gibi yapacam inşallah

Yorum

ilbilge_11 forumdaş, şuna bir göz atın bakalım, beğenecek misiniz?
                        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39164028/detay

Yorum

ilbilge_11 forumdaş, şuna bir göz atın bakalım, beğenecek misiniz?
                          http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39164028/detay
                          hocam aklımdaki arabayı burada deşifre etmişsin sahibiyle geçen gün konustum cok efendi biri gibi geldi arkd almş arabayı şuan izin alma gibi bir durumum yok görevim gereği bayramn bittiği resmi tatilin son bulduğu gün sanırım 21i oluyor o zamna kadar satılmazsa ilk arıyacagım araç bu inşallh 43-43.5 civarı verirse alıcam inşalah

Yorum

Siz merak etmeyin, insigniateam üyeleri agahtırlar ;uçan kuştan da haberleri vardır.Siz,bizden çekinmeyin;dışarıyı kollayın
                            Bu arabada dvd800 var, yerinizde olsam kapora verip sözü bağlarım;bu araba o kadar beklemez.İşin sonunda pişmanlık olmasın

Yorum

Haklısınız aslında ama mesleğim geregi biraz şüpheci ve guven sıkıntımız var yanlış anlamayın siz satıcıyı tanıyormusunux

Yorum

Hayır,satıcıyı tanımıyorum;eğer tanısaydım söze "Bir arkadaşımızda böyle bir satılık var" diye başlardım.Bizde (Türklerde) ilişki, güvene dayalı olarak başlar, itimatsızlığa dayalı ilişki ise Yahudi adetidir. Siz Yahudi, ya da MİT ajanı mısınız ki güven sorununuz var haha

Yorum

İşleniyor...
                                X