Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ALICAM YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA ALICAM YARDIM

Ben edition - elegance kullanıcısıyım. Jantları ve anteni cosmo tarzında yaptım... Sadece iç donanım ve afl far farkı var. Güç , güvenlik , konfor ikisinde de aynı.
    Afl var uygulatamazsınız ama çıkma bir cosmo farı alarak, kısaları,uzunları ve gündüz farlarını çalıştırabilirsiniz.
    Şimdi alacak olsam kesinlikle cosmo alırdım tabi. ( afl bile insanı cezbediyor. ) Ancak bütçem çok sınırlı olduğundan 2 yıl evvel edition elegance alabildim. Yine de çok memnunum. Ben aldığımda 10.200 km lerdeydi, Şimdi 32.100 km oldu. 25 ayda...
    Km'mi hep uzun yolda yapıyorum. Şehir içi kullanmıyorum. 6.7 lt gibi değerleri uzun yolda rahat yakalıyorum ( ortalama 300 km'de ) "Yazılımlı hali ile 220 bg"

İmkanınız varsa cosmo; ama yoksa Edition - Elegance de harika bir araç ( diğer sınıf araçlara göre çok çok dolu, ne ararsanız var aslında.)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
      Ben edition - elegance kullanıcısıyım. Jantları ve anteni cosmo tarzında yaptım... Sadece iç donanım ve afl far farkı var. Güç , güvenlik , konfor ikisinde de aynı.
      Afl var uygulatamazsınız ama çıkma bir cosmo farı alarak, kısaları,uzunları ve gündüz farlarını çalıştırabilirsiniz.
      Şimdi alacak olsam kesinlikle cosmo alırdım tabi. ( afl bile insanı cezbediyor. ) Ancak bütçem çok sınırlı olduğundan 2 yıl evvel edition elegance alabildim. Yine de çok memnunum. Ben aldığımda 10.200 km lerdeydi, Şimdi 32.100 km oldu. 25 ayda...
      Km'mi hep uzun yolda yapıyorum. Şehir içi kullanmıyorum. 6.7 lt gibi değerleri uzun yolda rahat yakalıyorum ( ortalama 300 km'de ) "Yazılımlı hali ile 220 bg"

İmkanınız varsa cosmo; ama yoksa Edition - Elegance de harika bir araç ( diğer sınıf araçlara göre çok çok dolu, ne ararsanız var aslında.)

teşekkürler 2yıl önce ne kadara aldınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
        Orjinal yazı sahibi: omfaya
        sıfır alacak gücüm yok ama aklımda 50bin civarı var ne dersiniz
        45 bin TL = 1.4 Turbo edition elegance (18"jant+sunroof) bulabilirsiniz.
        Bu fiyatı verdikten sonra 2011 2012 modellerden aşağı bakmayın derim.
        50 bin TL = 1.6 Turbo cosmo 2009 2010 bulabilirsiniz
        km 30000 altında bulabileceğinizi düşünüyorum.
        (kullanıldığı bölge, kaza durumu vs. fiyata direk etki edecektir bunlara dikkat etmek gerek)

Önemli bir noktada LPG takılmamış olursa yararınıza olur.
        Yakıt çok gelirse zamanla siz son teknoloji bir sistem uygulatırsınız.

İnsignia yüzünüzü güldürecektir.

50bin yazmısım kusura bakmayın 40bin bütçem
        40 bin TL Bu fiyata opellerin ikinci el satışlarından, galerilerden, al sat yapan kişilerden bulamazsınız.

İhtiyaç için acil satış yapan bir kullanıcı denk gelmesi lazım
        Nasip kısmet işi internetten bakmaya devam

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58

teşekkürler 2yıl önce ne kadara aldınız
          Bana yazlım, jant, zenon vs. maliyeti 50.000 tl'yi geçti.
          Araca 47.000 tl verdim. Oda zarr zor aldım. 48.500 son dedi, eli sıkışıktı adamın bende aldım 47.000'e

Yorum

yakıt konusunda 115hplik lpgli insignialar nasıl kasaya göre güçsüz kalıyor mu
            ben 115 bg kullanıyorum 5. vitese kadar sorun yaşamadım... 6 vites bayırlarda veya klima acıkken yeterli olmuyor... 180 bg göre yakıt daha makul... uzun yolda cc acıkken 120 km hızla ortalamam 5.5 lt oluyor... bence ucuz etin yahnisi.....? 40 bin liraya da ancak benim aracın temiz olanlarından alabilirsiniz bence... cosmolarda ise 50 bin liranın altındakilere bakmayın derim....

Yorum

40 bine cosmo bulursunuz merak etmeyin ama artık alttanmı darbesi vardı komple boyanmısmıdır ne olmustur orası Allah kerim kmsimi düşürülüp verilmiştir bilemeyiz düzgün bir boş cosmo 50 binden aşağıya değil bilginiz olsun
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

bakarken denk geldi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37904352/detay

Yorum

kim bilir neler yaptıda o anahtarlarla o hale geldiler
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

ya v anahtarları ayağının altına alsan parçalamaya çalışsan bu hale getiremessin yok böle bişey.. trajikomik olmuşş

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

benimde tuhafıma gitti sanırım kırıldı opel de değiştirmeyince veya para isteyince böyle oldu

Yorum

tepki olsun diye açmış ilanı belli oluyor hibe edeceğim yazmış zaten
                        Anahtar hayta bir çocuğun elinde kalmış gibi
                        kendimden tahmin ettim zamanında tv kumandaları çok çekmiş benden rolleyes

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 41MİRALAY41
                          Yerinde olsam 40.000 e 5.000 daha eğer imkan varsa Cosmo al derim Edition sade kaliyor biraz. Multi medya sonradan ekleyebilirsin abi ama AFL ve Gunduz ledleri Edition a sonradan takilmiyor diye biliyorum hic duymadim gormedim. Sunrofsuz arabaya sunrof takmak gibi bisi olur herhalde 115 liklerden kesinlikle uzak dur abi elinden cikaramazsn piyasasi yok
                          o zamn sadece alınca multimedya taktıracaz led ve aflde güzel olsada benim için olmazsa olmaz güvenlik (buda tüm donanımlarda standart )malum aile ile binecez konfor ve peormans performansı iyi değilse 11likler almayı pek düşünmüyorum zaten
                          Abi AFL cok hos bi donanim emin ol bunun icin bile cosmo alinir.. ama zorlamak istemiyorsan cok rahat 40.000 e edition alirsin

Yorum

bu donanım paketlerinden edition- editon elegance ve cosmo var bunları nasıl ayırt edebilirim bariz özellikleri nelerdir ayırtedici tarfaları nedir

misal

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32261754/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34578515/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36879756/detay

bu araçalr resimlere bakınca hep aynı bazı araç içi resimlerde kol dayamanın orda elkt el freni sanırım var bu mesala bazılarında el freni sanki yok gibi

Yorum

Sayin abicim COSMO en dolususur. Bak farlarindan anlarsin AFL Gunduz ledli mercekli karartilmis farlar var.. edition ve eleganslarda bu ozellik yoktur.. cosmonun el freni elektriklidir.kol dayamanin orda tus var o gorevi yspiyor.. cosmonun koltuklari yari deri kumas veya tam deridir.. edition veya elegans cosmonun altinda kaliyor edition a bikac ek ozellik koyup elegans diye kaptiriyorlar. TAVSIYE; Alacaksaniz kesinliklee COSMO donanimli alin

Yorum

aracın orjinalinde olan ses sisteminde usb giriş var mı veya arka kısmından torpido gözüne usb çekiliyor mu

Yorum

İşleniyor...
                                X