Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ALICAM YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA ALICAM YARDIM

1.4 turbo eyıdır,tam sana gore kardes

Yorum

[quote=ilbilge_11 ]
      teşekkürler cvplar için bu odak çağrı yı anlayamadım üye mi
      [/quo
      Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
      teşekkürler cvplar için bu odak çağrı yı anlayamadım üye mi

Uye uye cok sadık bır uye ihihi

Yorum

Bence çok doğru karar vermişsiniz. Bence bu aşamadan sonra bu forumda yorum yapan arkadaşlarıma kulak verin. Ayrıca forumunuzda olumlu olumsuz tüm insignia içeriklerini bulabilirsiniz. Başkalarına kulak tıkayın çünkü duyacaklarınızın büyük bir çoğunluğu edsaneden ibaret olur. Benim babam alum araba konusunda çok meraklı bir adamdı. O bile dolduruşa gelmiş, aradı , oğlum reno falan alsan dedi.
        1. Bu sorunuzun cevabı bence bizim milletimizin alışveriş alışkanlıklarından kaynaklanıyor. Malum bu ülkede hala brodwayiniz varsa hemen satabilirsiniz. Zaten artık ülkemizde 0 araba almak o kadar kolayli ikinci eller üvey evlat muamelesi görüyor.
        2. Sen merak etme kardeşim. Hem 1,4 bile öyle kaldırıyor ki kasayı 210 la sol şeritten sellektörle kovalıyorsun arabaları. Yok daha fazla diyorsan 1,6 fleksi olanlardan al. Mercedes BMW ararsın yollarda. O kadar yani...
        3. Kesinlikle servise göster kardeşim. Bana sorarsan LPG olanlara bakma. Ama LPG ki olsun istersende mutlaka supapları kontrol ettir. Tabi yetkili servise... Ayrıca devriyesi ve volantı mutlaka kontrol ettir.
        4. Şahsen ben en az 10 yıl kullanırım diye aldım. Zaten bakımları yapılırsa bence sorun çıkarmaz.
        5. Bu konu kullanımla ilgili. O nedenle zamanı gelince servis bilir.

Eğer bu aracı alırsan bence pişman olmazsınız. Her açıdan sizi tatmin edecek bir araçtır
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Öncelikle foruma HOŞGELDİNİZ.Bu cok yakyor diyenleri anlamyorum günümüzde hiç yakmıyor diyen araç bile şehir içinde ortalama 8-10 lt arası yakıyor ki sonucta bindiğin araç 80model reno değil abicim bildiğin yer uçağı. Bizde 1.4 turbo var cok memnunuz çok şükür yakt konusunda da uzun mesafede 100 ü gecmeden 5.5 ile 6.5 aras tüketm var bu cok ideal artık bu İNSİGNİA için çok yakıyor ön yargsını kırmak lazım. Eğer ileride tüp taktırmak isterseniz 1.4 t tavsiye ederm forumda okuduğum kadar tüp ile uyumlu performans yönünden de on numara bir araç.

Yorum

hepinize özellikle içten ve samimi cevap ve tavırlarınız cok teşekkür ederim inşallah önümüzdeki ay bayram sonrası alıcam hadi hayırlısı o dönem için satmayı düşünen 1.6 t 180hp varsa daha iyi olur

Yorum

Ben o az bulunan 115 lik ten aldım arkadaş yakın zamanda.önceki aracim 1.25 fiesta idi yol bilgisayarına göre fiestadan 1 lt fazla yakıyor ama lpgli olduğu için daha az 9 lt gaz yaktı şehir içi .40 bin liraya aldım 71000 de bilgi olsun
              Astra 3 classic Hb 1.3 cdti 2012 konfor paket

Yorum

hepinize özellikle içten ve samimi cevap ve tavırlarınız cok teşekkür ederim inşallah önümüzdeki ay bayram sonrası alıcam hadi hayırlısı o dönem için satmayı düşünen 1.6 t 180hp varsa daha iyi olur
                Çok yakma muhabbeti aracı satma aşamasına gelince insanı çıldırtan boyutlara ulaşıyor hakikaten. Daha önce de bahsetmiştim insignianın en keyifsiz anı satmaya çalıştığınız an oluyor. Kimse C180 çok yakıyor dediğini duymadım ama insignia nedense hep çok yakıyor.
                Benim araç 2.0T , yazılım kat iptali, egsozt, sprint booster aklınıza ne gelirse var ( Şafak Bey sağolsun) Şehirler arası 130- 150 arası sakin kullanımda (!!!) 8-8.5 lt civarında değerlerde seyrediyor. 280 BG civarındaki bir araç için çok olmasa gerek.
                3. insigniam bu ve en güçlüsü. 1.6T lerde çok daha makul değerler yakalamak hiç de zor değil.
                Herkes istiyor ki çok kaçsın az yaksın. Onu da ancak dizelde yaşayabilmek mümkün. Tabi dizeli alırken verilen 40000 TL farkı hiç kimse düşünmüyor, ani ve acısız bir şekilde alındığı için olsa gerek
                Bence yakıt çok da dert edilecek kadar yüksek değil. Tabiki aracın donanım, sınıf ve konforu göz önüne alınırsa...
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bieşey daha turbo olan insignia ile olmayan nasıl ayırtedilir arka tampondaki yazı dışında malum o yapılabilir
                  Oncelikle hakkinizda hayirli olmasini dilerim. Aracin TURBO olup olmadiğini yazisindan ve ÇIFT ÇIKIS EGZOZDAN anlayabilirsiniz.TURBO versiyonlular cif cikisli egzoza sahipler.. Bizde 2 ay once aldik 1.6 T cogu insan yanlis ilan veriyor dikkatlice süzmek lazim araci dedigim gibi..
                  115 bg uzak durun yokuslu yollarda caniniz sıkılabilir. 180 bg tadi bir başka.
                  Ayrica kesiinlikle COSMO paketini satin alin derim fakat 40.000 e biraz zor ustune bi 5 bin en azindan koyul pazarlik yapmaniz gerekir. Yada EDITION paketli alicaksiniz 40.000 e bulabilirsiniz.Acizane fikrim..

Yorum

çok yakıyor diyenlere bir cevap ta benden.
                    Niğde - Aydın(Didim) = 270 tl yakıtla gittim
                    800 km yol,performanslıda gittiğim oldu.

ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo flexrıde şasi,Sunroof,20''jant orj(opc),navi,kaplan diş (2013)

Yorum

1.6 t yakıt tüketimi 760 km yolda 460 lira civarı yaktım.yolun 500 km 170 230 arası idi(anlık 140lara indim).260 kmsi sürekli rampa ve tek yon gidiş geliş oldu için bazen 30 bazen 110 arası degişiyordu.yol bilgisayarında 12.5 yazıyordu hesapladımdada 12.5 çıkıyor bence 1.600 küsür kilo bi araç için o hızlarda bana göre normal pasif kullanımda 1 depo ile o yolu yapabilirsin.1 depoda 330 lira filan.
                      siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                      uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 41MİRALAY41
                        bieşey daha turbo olan insignia ile olmayan nasıl ayırtedilir arka tampondaki yazı dışında malum o yapılabilir
                        Edition paketi dusunuyorum zaten butcemde ona yetiyor bu pakette neler var ama 1.6 turbo olmazsa olmazım ayrıca cvp veren tum arkadaslara tesekkur ederim

Oncelikle hakkinizda hayirli olmasini dilerim. Aracin TURBO olup olmadiğini yazisindan ve ÇIFT ÇIKIS EGZOZDAN anlayabilirsiniz.TURBO versiyonlular cif cikisli egzoza sahipler.. Bizde 2 ay once aldik 1.6 T cogu insan yanlis ilan veriyor dikkatlice süzmek lazim araci dedigim gibi..
                        Ayrica kesiinlikle COSMO paketini satin alin derim fakat 40.000 e biraz zor ustune bi 5 bin en azindan koyul pazarlik yapmaniz gerekir. Yada EDITION paketli alicaksiniz 40.000 e bulabilirsiniz.Acizane fikrim..

Yorum

Aşağıdaki linkte yararlanacağınız paylaşımlar var
                          Bir göz atmanızı tavsiye ederim cool
                          http://www.insigniateam.com/forum/in...seen#msg242436

Yorum

İNSİGNİA AŞKTIR, İNSİGNİA YAR'DIR, İNSİGNİA CANDIR, İNSİGNİA aldıktan sonra bir çocuğunuz daha olmuş gibi olur, onun üstüne titrersiniz bütün kötülüklereden korursunuz, çocuğunuza pencereden bakarsınız ya kaybolmasın diye, onada bakarsınız yerindemi diye . İNSİGNİA PRESTİJDİR, KALİTE, KONFOR, PERFORMANS HEPSİ BU ARAÇTA HİÇ TEREDDÜT ETMEYİN ALIN İNSİGNİA KEŞKE DEMEZSİNİZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 41MİRALAY41
                              Bilmiyorum yanlış mı anladım ama bir yanlışlığı düzeltmek lazım. İnsignianın 1,6 Lt ve 115 hp olan modeli hariç hepsi turbodur. Çift egzoz olanlar 1,6 Lt ve 180 hp olanlardır.
                              Kısaca çift egzoz dikkatli ol demektir, diğer araçlar için.
                              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

pekala max kaç kmde turbo insignia alınabilir önümüzdeki 5yıl binmeyi planlıyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X