Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ALICAM YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA ALICAM YARDIM

önümüzdeki ay itibariyle 1.6 turbo 180hp almayı düşünüyorum bütçem 40tl civarı sitelerde bu fiyata ufak boyalı araçlar var boya ve değişen takıntım yok ama olmazsa olmaz konfor güvenlik sorunsuzluk(teknik elekt mekanik anlamda ufak tefek sıkıntılar önemli değil) performans bu aradıklarımı bu araçta bulabilir miyim beraberinde

1.neden ikinci elleri düşük bu araçların

2.bu motor o kasayı kaldırır m rahatlıkla

3.bu araçların ikinci eli alınırken en çok neye dikkat etmeliyim özellikle turbo ve elkt mekanik anlamda

4. araca uzun dönem binmeyi düşünüyorum sorun cıkarsın istemiyorum

5.aracın bakım periyodları ve özelikle ağır bakımı ne zaman kaç kmde (triger değişimi turbo bakımı vs gibi)

Ynt: İNSİGNİA ALICAM YARDIM

Öncelikle welcome,

Cevaplara gelirsek

1.Insignia çok yakıyor denilen şehir efsanesi. Insignia 1,6t normal şehiriçi kullanımda 9-11 lt arası yakıt sarfiyatı yapıyor, bu değerler başka marka 1,6 motor benzinli araçlarla
    aynı olması demek.Peki çok tüketiyor efsanesi nerden çıktı? diye sorarsanız 2. sorunuzun da cevabı olan kelimeler geliyor ;YER UÇAĞI !!!

2.Insignialara yer uçağı diyorlar çünkü trafikteki araçların % 99 'unu dikiz aynanızdan izliyorsunuz.Böyle olunca trafikte dayanamayıp gazlıyor bu da tüketiminizi artıyor ve siz de 1.sorunuzun cevabı olan efsaneye dahil oluyorsunuz.

3.bildiğim kadarı ile araçlarımızın kronik sorunu bulunmamaktadır ama sonuçta 2.el almayı düşündüğünüz için klasik olarak 2.el araç alırken yapılması gerekenleri yapmalısınz.

4.Neredeyse 5. yılına girecek olan insignialarda pek sorun çıkmadı.Bunu örnek alarak önümüzde ki yıllarda da çıkarmayacağını düşünüyorum.

5.Bu sorunuzu Odak ÇAĞRI'ya sorabilirsiniz.
    INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

teşekkürler cvplar için bu odak çağrı yı anlayamadım üye mi

Yorum

bieşey daha turbo olan insignia ile olmayan nasıl ayırtedilir arka tampondaki yazı dışında malum o yapılabilir

Yorum

1.4 1.6 t 2.0 cdti 2.0 ve 2.8 ler hepsi turbolu
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

bu 180hp olmayan 115hpliklerde mi turbolu turboluysa beygir gücünü nereden anlıyacaz

Yorum

Onlar turbosuz atmosferik motor 115 hp alin onu cok verimli tup falanda uyuyo yani
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

115 hb versiyonu var oda fazla gelmedi o araclari distan anlamak zor ruhsat ve motora bakarak anlarsiniz 40 bin civarinda olan insignialar 115 hb olanlar olabilir dikkat edin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

He ben soruyu yanlis anlamisim 115 lik olanlari distan fren diski buyuklugunden anlarsiniz arkasinda turbo yazmaz ve cift egsoz cikisi olmaz ama en garantisi fatih abinin soyledigi gibi ruhsatta yazan kw yada hp gucudur
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

experdede sanırım anlaşılır yanılıyor muyum

Yorum

vites aynı mı 6vites mi

Yorum

Aynen 6 vites

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
                          vites aynı mı 6vites mi
                          Evet onlarda 6.vites
                          Performans istiyorsanız kesinlikle 180 bg alın.
                          115 liklerin yakıt tüketimi çok düşük değildir ama lpg uyumu var diyorlar.
                          INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Yakın bir arkadaşımın aldığı 155 lik insignia eski tip takılan tüpden dolayı subapları eritmişti. Hatta ben kendi 180 lik aracıma tüp taktırırken beni uyardı tüp konusunda. Alacağınız araç tüplü ise özellikle kontrol ediniz. Yağlamalı sistem veya yeni tip sıralı sistemlerden olmasına dikkat etmenizi öneririm. Tüpsüz alırsanızda ileride bizim gibi yaklaşık 2500-3500 arasında bir parayı tüp için ayırmanız gerektiğini unutmayınız. Bu kadar para verdikten sonra kesinlikle işini bilmeyen ustaların ağzına bakarak 1000-1500 liralık sistemler kullanmayınız. Şimdiden hayırlı olsun dileklerimle...
                            Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

youtube dan tanıştık
                              siz çoktan doğru adrese gelmişsiniz
                              ve alacağınız en değerli cevapları almışsınız
                              benim diğer videoları da izlerseniz 2.sorunuza da cevap almış olursunuz
                              Temennim 1.6 Turbo ya da o kadar perfromansa gerek yok 230 kmh bana yeter derseniz 1.4 turboyu almanız
                              Şimdiden hayırlısı olsun

Yorum

İşleniyor...
                              X