Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia ve diğerleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia ve diğerleri

Dizellerde sıkıştırma daha yüksek olduğu için tork fazladır,aynı hacme sahip benzin ve dizel motorlarda turboya bakar olay benzinde turboluysa dizelden daha güçlüdür ve tork değeri biraz daha azdır bildiğim kadarıyla.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

siz bence gidin 2.0 T insignia sürün bakalım hala dizel mi diyorsunuz? )
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga (mephisto68)
        Yani aynı motor hacminde dizeller benzinliden güçlü olur mu demek istiyorsunuz?
        Mesela ben formula1 ve WRC gibi hız ve gücün çok önemli olduğu yarışlarda hiç dizel araç duymadım.
        Sanmıyorum öyle olacağını. Çünkü Insignia da olduğu gibi 1.6 Turbo 180 hp yken mesela bi C5 teki 1.6 HDi motor 110 Hp . Beygir olarak arada 70 Hp var. Tabi torkta dizel dengeler ama benzinli daha hızlı oluyor yine de ..
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

insignia dizellerin son fiyati nekadar şuan arkadaslar ve bunlar standart otomatikmi geliyor.
          Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

bence aracın asıl performansı torqudur. Hp bi yere kadar insignia da olduğu gibi. 1.6 lt nin torqu az bu kasayı turbo bile olsa kaldırmakta zorluk çekiyor. 180 hp sollamalarda ve uzun yolda ortaya çıkıyor(bir de kalkışta )
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Asıl olan tork ile devir sayısının çarpımı olan güçtür.
              Tork patlamalı motorlarda gücün bir bileşenidir. Patlamalı motorlarda tork sabit değildir, sadece patlama zamanında oluşur ve maksimum seviyesi Kam milinin çeyrek turunu tamamlaması sırasında oluşur. Ve ayrıca yine önemli olan vites oranları sonucunda tekerlere aktarılan torktur. Bu tork her vites için farklıdır. Benzinli bir araç 7000 devirde 2. viteste yoluna devam ederken, dizelde 3. vitesten 4. vitese geçecek duruma yaklaşmışsındır. motordan çıkan tork tekerlere geçerken vites oranları sebebi ile benzinlide (tekerler üzerindeki tork) daha yüksek olacaktır.
              1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Bazı forumlarda yeni honda civic 125Hp'lerin 200-220li hızlarda insigniadan SADECE bir-birbucuk boy arkada olduğunu performansın da iyi olmadığını yazmıslar üye olup cevap yazıcaktım ama neyse son anda gaz kestim fırsat buldugunuzda alabildiğine honda tokatlayın rica ediyorum tabi tehlikesiz ortamlarda

Yorum

Gülüp geçeceksiniz haklısınız diyeceksiniz haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Olmuyo işte abi ben yapamıyorum onu tam tersine sinirden yerimde duramıyorum akşam vectrayla civic avına çıkcam zaten her yerdeler aynı tipteler bulunması pek zor olmuyo hudasuhadshu

Yorum

Civice mazot yakmıyordum ama bundan sonra görürler onlar :P
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                        Civice mazot yakmıyordum ama bundan sonra görürler onlar :P
                        HAHAHA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                          Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Olmuyo işte abi ben yapamıyorum onu tam tersine sinirden yerimde duramıyorum akşam vectrayla civic avına çıkcam zaten her yerdeler aynı tipteler bulunması pek zor olmuyo hudasuhadshu
                          Bence de,uğraşmak onlarla aynı kefeye konmak anlamına gelir bırakın biz ağırlığımız ile ezelim onları
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ya ben kapışmayı bırak bizim arabaya bakmaktan kaza yapıcaklar diye korkuyorum tabi genel olarak herkese söylemiyorum bunu ayrıyetten hiçbir honda kullanıcısının kalbini kırmak istemem ama aynadan çok gördüm hangi ayna olduğunu da siz bulun.
                            İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

hahahahahhahahahha
                              Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                              Bazı forumlarda yeni honda civic 125Hp'lerin 200-220li hızlarda insigniadan SADECE bir-birbucuk boy arkada olduğunu performansın da iyi olmadığını yazmıslar üye olup cevap yazıcaktım ama neyse son anda gaz kestim fırsat buldugunuzda alabildiğine honda tokatlayın rica ediyorum tabi tehlikesiz ortamlarda

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

accord 2.4 iyi gidiyor diyorlar arkadaslar
                                Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

İşleniyor...
                                X