Insignia bide opc tanponsa yak isiklari oylegit bide para varsa 20. Jantlari da koy nekadar dusmanvarsa catlasin al esini dastunu milet biaraba gorsun han gi arabada var bilmwm ama ben reçten almadım bukadar keyif sürat desen agresif sürüş desen efendilik desen hepsi var yanlız bişeyi cok çok kötü oda insignia adamı bozar yavasgidemez sin tek kelimeyle buparaya bu keyif baska yok Saygılarla
insignia ne demek değilde bu soruyu insignia olmasaydı ne olurdu diye yapılandıracak olursak şayet ;
i) fatıh babanın dediği gibi 245 le makas atamayacaktım.
i) bu kadar uzun şase ön ceker bi araçla direksiyon manevrasıyla yan yapamayacaktım.
i) egsoz sesinden bu denle zevk alamıyacaktım.
i) aracımdan indikten sonra bir daha arkama dönüp bakmayacaktım.
i) BENZİN İSTASYONUNDAKİ POMPACIYLA KANKA OLAMIYACAKTIM
i) perşembe günleri benim için bi anlam ifade etmeyecekti.
SİZİNLE TANIŞMIS OLMAYACAKTIM .... TEK KELIMEYLE İFADE ETMEK GEREKIRSE SAYET insignia'şk
insignia ne demek değilde bu soruyu insignia olmasaydı ne olurdu diye yapılandıracak olursak şayet ;
i) bu kadar uzun şase ön ceker bi araçla direksiyon manevrasıyla yan yapamayacaktım.
SİZİNLE TANIŞMIS OLMAYACAKTIM .... TEK KELIMEYLE İFADE ETMEK GEREKIRSE SAYET insignia'şk
Kendinde aynı araç olsa dahi başka bir yerde gördüğünde ilk defa görüyormuş gibi, sende yokmuşcasına heyecanla ve hayranlıkla bakmak. 3 senedir Insignia'ya biniyorum, her bakışımda hayran oluyorum...
üzerindeki çiziklerden dolayı canın yanıp sağda solda "arabadan soğudum" demişken, akşam park ettiğin yerde ışıkların altında görünce "ne güzel araba" "iyiki almışım" diyerek sanki kendi araban değilmiş gibi iç geçirdiğin arabadır insignia...
Forumda ne kadar yazar ve şair varmis ya) sizler dupe duz kara sevda olmussunuz yoksa bu sozler bu cumleler o kalemlerden cikamaz oyle pervarsizca... butun yazilari keyifle okudum
Yorum