Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AYIP AMA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AYIP AMA

Arkadaşlar ben bu işten birşey anlamadım.Bayilere açıyorum soruyorum 2011 ler ne zaman gelecek diye, 2010 ları tüketmeye çalışıyor fabrika diyorlar arabalar geldi ama çıkarmıyorlar diyorlar.iyi güzel o zaman 2010 şu model alalım diyorum abi valla kalmadı ,başka model alalım yok onun şusu var busu var.
    Nasıl iş anlamadım .Bütün markalar nerdeyse 2012 çıkaracak bizimkiler daha 2011 çıkaramadı.Valla canıma tak etti bu gün honda accord ve audi bakmaya gidecem .Bu ne ayıp valla.

Ynt: AYIP AMA

Insignia'nın opsiyon listesi geniş olduğu için mesela siz 1.6T cosmo Flexride istersiniz, ellerinde flexride olanlarda + olarak sunroof olur, buda + masraf demek.
    aslında suç biraz Opel Türkiye'nin. 2011 fiyat listesini de çıkartmaları lazımdı. isteyen ucuza 2010 alır isteyen fiyat farkını verip 2011 alabilirdi.
    InsigniaTEAM

Yorum

genel olarak opelin ekibinden şikayetçi olan çok kişi var hakkaten

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

hocam senin almak istediğin araç ve opsiyonlar nedir? bulunmaması biraz ilginç olmuş, istersen izmirden/istanbuldan bayilerin ellerinde teşhirde olan araclardan sordurabiliriz. Senin gorustugun bayiler havuzda aracı goremedigi için öyle bir bilgi vermiş olabilirler.

ben gecen hafta arac ararken hemen her türlü arac vardı stokta, ama stokların hızla eridiği de dogrudur.

Yorum

eylülde son fırsat vs. gibi bir kampanya var sanırım şu anda.. eylül sonunu bekliyorlar benim tahminimce..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

arkadaşım fabrikadaki 2000 motor 220bg otomatik son arabayıda busabah çektim. umarım hayırlı olur çok tereddütte kaldım ama bakalım inşallah pişman olmam.araba beyaz.

Yorum

hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullanırsın inşallah. muhteşem bir arac, bizim işyerindeki müdürlerden birinde var aynısından kesinlikle pişmaz olmazsın. tam bir canavar bineceğin alet ayrıca renk secimi de süper olmuş hemen bir cam filmi cekmeni tavsiye ederim + boya koruma. bir de ben de kendi aracımı alırken bayide teşhirde olan bir baska aracta 5 kollu ikiz jant vardı, arabayı alırım ancak bu arabanın jantı benim arabaya takarsan dedim. sonunda ok dedi ve taktı,inanılmaz yakıstı arabaya. Jant cok farkettiriyor onu bastan söliyim, tavsiye ederim yani. Yakında fotoları ekliyicem buraya da

Yorum

teşşekkür ederim .resimleri eklersen sevinrim. ona göre jant seçmiş olurum.siyah film konusunda kararsızım polislerden dolayı.araba zaten dikkat çekici birde öyle yaparsak adamlara cevir beni der gibi olur.gerçi süper olur ama.

Yorum

ağır araba olduğu için film çok göze batmaz. modifiyeli olsa affetmezler ama stock arabayı pek umursamıyorlar çevreden gördüğüm kadarıyla. yine de max. 2 numara olmasında fayda var, çok karartmaya gerek yok
                  InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                  X