Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sis farı ampul değişimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sis farı ampul değişimi

Insignia ön sis farları için led ampul getirttim ama tampon sökülmeden sis farı ampulü değiştirilebiliyor mu bizim araçlarda? Bilen var mı?
    Ampül bu:
    http://dx.com/p/h11-5w-180lm-1-xpg-r...-12-24v-156318

Ynt: Sis farı ampul değişimi

Yanı tamponu sokturmek mı ıstemıyosun dostum?

Yorum

kendim yapmayı severim böyle işleri, tampon sökülecekse beceremem tabi ki.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
        kendim yapmayı severim böyle işleri, tampon sökülecekse beceremem tabi ki.

Sımdı anladım haha haha haha

Yorum

Bugün bir özel serviste arabayı lifte kaldırdım, sis ampulu değişimi çok kolaymış ama meğer bizim sislerin ampul tipi H10'muş. Benim nedense aklımda H11 olarak kalmış, ampulu de H11 olarak getirtmiştim. Uymadı tabi ki. Neyse hiç olmazsa ampul değişiminin kolay olduğunu öğrendik.

Yorum

hocam bizim sisler H10. H11 cosmo fardaki viraj ampulleri. onlarla değiştir bari
            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Evet viraj ampulleri H11'miş ama afl ile alakalı olduğu için takar takmaz afl uyarısı verdi, ampul söndü. Aldım artık o kadar uğraşacağım mecburen. Bunu imprezanın sislerine uydurmaya çalışacağım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                Bugün bir özel serviste arabayı lifte kaldırdım, sis ampulu değişimi çok kolaymış ama meğer bizim sislerin ampul tipi H10'muş. Benim nedense aklımda H11 olarak kalmış, ampulu de H11 olarak getirtmiştim. Uymadı tabi ki. Neyse hiç olmazsa ampul değişiminin kolay olduğunu öğrendik.
                hocam nasıl yani kolay kendimiz yukarı kaldırtmadan değiştirebilir miyiz sis farı ampüllerini.. sanayi çok uzak zamanım da yok. kendim yapabilirsem yapmak istiyorum..

Yorum

Aracı kaldırmadan değiştiremezsiniz, arka kısmı dar biraz, kolunuz dönmez araç kalkmadan, denedim, biliyorum.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                  X