Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANTALYA ÜYELERİ...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ANTALYA ÜYELERİ...

antoto yapmazmis gibi geliyor bana site yonetimi , belki forum uyelerine yonelik kampanya uygalanip uygulanamayacagi konusunda yari resmi bir yazismada bulunursa belki olabilir ... yanlis anlamayin , etrafimda plakalarini neredeyse ezbere bildigim diger insignia sahiplerini bu site de goremedim , birkac kisiden fazla olabilir miyiz emin olamadim ???

Yorum

Antalya'da çok insignia sahibi var gerçekten ama yüzde 90'ı buraya üye değil...
      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
        Dönüşünü haberdar edersen sevinirim...
        Tabiiki
        Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
        antoto yapmazmis gibi geliyor bana site yonetimi , belki forum uyelerine yonelik kampanya uygalanip uygulanamayacagi konusunda yari resmi bir yazismada bulunursa belki olabilir ... yanlis anlamayin , etrafimda plakalarini neredeyse ezbere bildigim diger insignia sahiplerini bu site de goremedim , birkac kisiden fazla olabilir miyiz emin olamadim ???
        Siz nerede ikamet ediyorsunuz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ben laradayım...
          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

alanya da ikamet ediyorum

Yorum

toplamda 3 kisiyiz anlasilan , birgul dahil mi onu bilemedim , mesajlar 3 kisi arasinda hemen hemen

Yorum

Evet... aslında o kadar çok insignia var ki antalya'da... neyse sayımızı daha çok gösteririz zira çok araç var...

Yorum

İşleniyor...
                X