Arabayı geçen sene ilk aldıktan 3 ay sonra komple 4 cam çitam (krom cam çerçeve de denebilir) garantiden yenileriyle değiştirilmişti.. Nedeni ise güneş yanıklarıydı.. Aradan 1 yıl geçmedi sağ arka kapı cam çitası gene rezalet durumda.. ama bu sefer sadece sağ arka kapının.. Opel - Opan - Ankara - Çayyolu şubesine gittim.. resim çektiler, yazışmalar falan; bu sefer red cevabı geldi.. kendim cebimden ödeyerek yaptırıcam.. 180 lira diyorlar.. Gerçekten bıktım bu sürekli böyle mi olacak? Etrafımdaki insignialara bakıyorum herhangi bir lekelenme vs yok.. Ama benim aracımın çitalarında var.. Sizin önerileriniz nedir veya nereye gidip nerden almamı önerirsiniz? şimdiden teşekkürler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bıktım gerçekten ..
Collapse
X
-
Ynt: Bıktım gerçekten ..
Bu tür lekeler genelikle kullanılan su ve deterjandan ve çevresel dış faktörlerden dolayı oluyor ve genelde bütün araçlarda ufak tefek oluyor görmezden gel en iyisi
wsh wsh wsh wsh
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Ynt: Bıktım gerçekten ..
Yıkamada kullanılan ilaçlı köpüklerden oluşuyor. İlacın gereğinden fazla sökme özelliğimden dolayı cilayı ve nikelajları bozabiliyor. Kendi şampuanınızla yıkatabilirseniz en iyisi.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum