Ynt: 1.4 T İNSİGNİA LPG UYGULAMASI YAPILDI İZLENİMLERİM
dün ankaraya gittim, istanbul ankara 460km yol yaptım hızım cc ile 135km sabitti 110tl gaz yaktı yani 24krş !!!!
ankara- istanbul dönüşünde hızım 160 dan aşağı düşmedim 220km hızada çıktım tüketim 125tl gaz yani 27krş yakmış
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
dün ankaraya gittim, istanbul ankara 460km yol yaptım hızım cc ile 135km sabitti 110tl gaz yaktı yani 24krş !!!!
ankara- istanbul dönüşünde hızım 160 dan aşağı düşmedim 220km hızada çıktım tüketim 125tl gaz yani 27krş yakmış
selam arkadaşlar bugün itibari ile lpg ile 9900 km yol yaptım ufak bir montaj hatası dışında hiç bir sorun yaşamadım. prins markasından çok memnunum sabah lpgciye uğradım yağlama kitini kontrol ettiler 1000km daha idare ediceğini söylediler 100tlye onu değiştiricem sonra devam inşallah
selam arkadaşlar bugün itibari ile lpg ile 9900 km yol yaptım ufak bir montaj hatası dışında hiç bir sorun yaşamadım. prins markasından çok memnunum sabah lpgciye uğradım yağlama kitini kontrol ettiler 1000km daha idare ediceğini söylediler 100tlye onu değiştiricem sonra devam inşallah
benim 6 bin km olacak ama daha sadece 150ml'si bitti... arada neden bu kadar fark var acaba?
Orjinal yazı sahibi: bigbrother
benim 6 bin km olacak ama daha sadece 150ml'si bitti... arada neden bu kadar fark var acaba?
Orjinal yazı sahibi: bigbrother
kullanımla alakalı galiba
Bugün LPG servisine gittim. Ayarı yanlış girmişler... düzelttiler... az kullanıyormuş valve care sıvısını... normalde 9-10 bin km gitmesi gerekiyormuş...
Merhaba arkadaşlar lpg ye gelen zamdan sonra aracımın gaz deposu 160tl ye doldu
2 ay önce bu depo 120tl ye doluyordu!!!!!
Son 2 depoda aracımın gazda fazla yaktığını düşünüyorum gerçi tamamen dur kalk klasik istanbul trafiği son depomla 330km yaptım yaklaşık 48krş yaktı gazda !!!! Gaz taktırdığım yeri aradım kış aylarında gaz fazla yakar dedi bende benzin depomu doldurup benzinde ne yakacağımı test edicem ama şuan değerler korkunç malesef
Bu gisişle ne dizelin nede lpg nin avantajı kalmayacak.Lpg zaten şansa kalmış takıp sorunsuz kullananda var,takıp motoru ele alanda.Dizel avantajlı diyoruz yok emisyondan vergisine zam yok dizel tüketimi çok elde fazladan benzin kalıyor diye fiyat avantajınıda kaldıracaklar.Alırken dizeli 6-8 binlira pahalıya alıyorsun şimdi satarkende o farkı koyabiliyorsun.Dizelin avantajını azalttıkça ikinci elde ilk verdiğin farkı geri almakda zorlaşıcak.
2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Orjinal yazı sahibi: OkanB
Bu gisişle ne dizelin nede lpg nin avantajı kalmayacak.Lpg zaten şansa kalmış takıp sorunsuz kullananda var,takıp motoru ele alanda.Dizel avantajlı diyoruz yok emisyondan vergisine zam yok dizel tüketimi çok elde fazladan benzin kalıyor diye fiyat avantajınıda kaldıracaklar.Alırken dizeli 6-8 binlira pahalıya alıyorsun şimdi satarkende o farkı koyabiliyorsun.Dizelin avantajını azalttıkça ikinci elde ilk verdiğin farkı geri almakda zorlaşıcak.
Bu günlerde en iyisi, az yakan turbo benzinli bir araç almak... Skoda Octavia 1.4 TSI şehir içi 6.5 lt yakıyor mesela... 31,85 kuruş ediyor km başına üstelik 0-100'ü 8.4 sn...
Sanmıyorum gerçek tüketimin o kadar düşük (6,5 lt) olacağını, 8 lt civarında tüketir tahminim. çünkü 1.2 tsi jettası olan bir arkadaşım 9 lt civarında ortalaması olduğunu söylüyor.
Orjinal yazı sahibi: adamsapple
Sanmıyorum gerçek tüketimin o kadar düşük (6,5 lt) olacağını, 8 lt civarında tüketir tahminim. çünkü 1.2 tsi jettası olan bir arkadaşım 9 lt civarında ortalaması olduğunu söylüyor.
Bu iş ortalama hıza bakar aslında... eğer ortalama hızınız 30'un üzerinde olursa tutturursunuz... Yoksa o değerler tutmaz... Ben tutturabiliyorum genelde... Sürekli çevre yolu kullanırım ve trafiğe girmemeye gayret gösteririm... Insignia ile 10.5 yakıyorum şu kış şartlarında... Antalya'da bile gece -3 oldu... İlk defa yerde buzlanma gördüm Buna rağmen Fabrika verisinden az tüketebiliyorum. Kullanım çok önemli...
Yorum