Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 T İNSİGNİA LPG UYGULAMASI YAPILDI İZLENİMLERİM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 T İNSİGNİA LPG UYGULAMASI YAPILDI İZLENİMLERİM

Merhaba dostlar!!!!
    Dün akşam üstü aracımı teslim aldım. Ne yalan söylim arabayı kullanana kadar performansı çok düşecek mi diye soru işareti vardı aklımda ? Aracın gaz deposunu fulledim 125TL ye doldu. arabayla şuan 50 km yol yaptım belki inanmıcaksınız ama inanın bir fark anlayamadım performansı aynı .Yalnız arabam 11km de motor arıza ışığı yandı bi hışımla bayinin yolunu tuttum bunun normal olduğu fakir yakıttan kaynaklandığını söylediler ve gereken gaz ayarlarını yaparak arıza söndü. şuan bir sıkıntım yok çok şükür .Dün akşam aklıma bir kurnazlık geldi leventte bulunan metro ctıy avm gidip aracımın lpg olduğunu anlıcaklarmı diye test ettim ve sonuç başarılı anlamadılar araç la ilgili lpg uygulamasının resimlerini paylaşıcam ve birazdan yakıtı test etmek için izmite gidip gelicem bakalım ne yakıcam.
    herkese teşekkür ederim

Ynt: 1.4 T İNSİGNİA LPG UYGULAMASI YAPILDI İZLENİMLERİM

sen getir arabanı bu akşam buluşmaya biz test ederiz yorulma hiç yusuf abi hadi hayırlısı olsun inşallah
    Dip not : abi otoparkta benim arabanın yanına koyma arabanı Allah muhafaz tüp müp patlar ihihi
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

resimleri başarmaya çalışıyorum

Yorum

Hadi hayırlısı

Not:Resimleri küçültüp koyarsanız daha iyi olur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bende merak ettim Yusuf kardeşim 1.4’çü olarak verileri bekliyorum
          [center]
          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

resimleri cepten çektim kaliteli çıkmadı kusura bakmayın ben bir kocaeli yapıp verileri paylaşıcam sizinle ilginiz için saol bu hızla akşam yemeğede davet ederseniz gelicem
            herkese hayılı işler bol kazançlar

Yorum

buyur gel abi akşam kağıthanedeyiz ama farklı yerde akşam telefonlarsırız
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

evet arkadaşlar az önce kocaelinden geldim yola çıkmadan tekrar depoyu doldurdum. toplam 226km yol yaptım. tekrar depoyu doldurduğumda 60.00tl gaz aldı.
                yol durumu : köprüde hafif trafik vardı 5dk dur kalk ile devam ettim , çakmak köprüsünü geçtikten sonra çamlıca gişelerine kadar yoğun bir trafik vardı . otobana çıkınca 140 km hızdan aşağı düşmedim.
                dönüş yolunda okmeydanı sapağına kadar 130km hız ile geldim aracı çok zorladım bi aksilik olucakmı diye ama allaha şükür bir sorun yaşamadım ve aracım gazdan dolayı hiç bayılmadı.
                ve ortalama yakıt değeri 26.5 kuruşcuk şuan bu değer benim için süperrrrrr benzinde eğer olsaydı 50 kuruştan aşağı düşmezdi.
                herkese tekrardan teşekkürler. kullanım değerlerini yine sizlerle paylaşıcam iyi forumlar

Yorum

hayırlı olsun.
                  abi vallahi iyi cesaret edip taktırıyorsunuz..
                  (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

hayırlı olsun. ama şöyle bir durum olacak ay sonunda 700-800 TL yakıt sar fiyatınız varsa şimdi 900 1000 TL olacak çünkü ooohhh ne olsa gaz var hadi bakalım İzmit hadi bakalım Sapanca böyle gider benden demesi haha haha haha
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
                      hayırlı olsun.
                      abi vallahi iyi cesaret edip taktırıyorsunuz..
                      sonunu düşünen kahraman olamazmış
                      valla yaptık bişey hayırlısı artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                        hayırlı olsun. ama şöyle bir durum olacak ay sonunda 700-800 TL yakıt sar fiyatınız varsa şimdi 900 1000 TL olacak çünkü ooohhh ne olsa gaz var hadi bakalım İzmit hadi bakalım Sapanca böyle gider benden demesi haha haha haha
                        buda güzeldi dediğin doğru

Yorum

Ya güzel kardeşim, sonunda bizede taktıracaksınız şu LPG yi. Ama bizden Kahraman çıkmayacak galiba.
                          Marka model ve fiyat paylaşırsanız sevinirim. Belki gaza gelip kahramanlık yapabilirim
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                            Ya güzel kardeşim, sonunda bizede taktıracaksınız şu LPG yi. Ama bizden Kahraman çıkmayacak galiba.
                            Marka model ve fiyat paylaşırsanız sevinirim. Belki gaza gelip kahramanlık yapabilirim
                            Abi prins marka yağlama kiti dahil 3.250 tl ye taktırdım devir ekonomi devri 1 ay kullanalım bakalım ne olcak ak kara çıkar ortaya

Yorum

Garanti olayından bahsetmiştiniz. O nasıl oluyor? Neleri kapsıyor? Ne kadar süreli?
                              Benim araç 17.000 km oldu. Bu haliyle garanti girecek şekilde tüp taktırabilir miyim?
                              2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

İşleniyor...
                              X