Duyuru

Collapse
No announcement yet.

fikirlerinizi bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar.insignia alma niyetim var ama büyük ihtimal 2.el olacak çok güzel donanımlı uygun fiyata araçlar var gördüğüm kadarıyla.fakat yakın zamanda 2014 makyajlı kasalar geldiğinde şu an piyasadaki 2.el araçların fiyatında bir düşüş olur mu acaba bir kaç ay daha beklemeli miyim bir de sizlerin görüşlerini almak istedim.
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Ynt: fikirlerinizi bekliyorum

şuan insignia piyasası zaten dip fiyat yapmış durumda yeni makyajlı kasa geldiğinde belki 1000-2000 tl fark olabilir
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Daha nakadar düşecek valla Allah insigniasını sıfır alanlara sabır versin...
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

yeni insignia pahalı çıkarsa artabilir ucuz çıkarsa düşer bakalım fiyatı nasıl olcak
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bence yeni kasasını bekle
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

yeni kasa eylülde gelecek diye okumuştum herhalde yakında gelir.biraz daha beklemekte yarar var sanırım
            [center]
            1.6cdti sport 
            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Kur fiyatları her geçen gün yükseliyor, böyle devam ederse makyajlı kasanın fiyatlarının çok uygun olabileceğini düşünmüyorum. Zaten ikinci ele de bakarsanız haziran-temmuz aylarında bu yana 2-3 bin TL'lik artış oldu. Öte yandan makyajlı kasada kullanılacak benzinli motorlar direk enjeksiyonlu motorlar olacak yani lpg sistemine uyumsuz olacak. Türkiye'de bunun ikinci el piyasasında etkisinin fazla olduğunu düşünüyorum. Yani yeni kasadan sonra ikinci el piyasasında artış olacağını tahmin ediyorum.
              2011 Opel Insignia 1.6 Turbo Cosmo (Beyaz)

Yorum

son yorumdan sonra kafam karıştı hiç bu açıdan düşünmemiştim.
                [center]
                1.6cdti sport 
                GREY HURRICANE [center]

Yorum

yeni motorlar lpgye uyumsuz olacak derken bu motorlara lpg hiç mi uygulanamayacak yoksa uygulanırsa sorun çıkartacak anlamında mı söylediniz
                  [center]
                  1.6cdti sport 
                  GREY HURRICANE [center]

Yorum

Hatta bence 1,6 dizel motoru bekleyin derim. Yok acil diyorsanız 1,6 t cosmo flexi olanı bulup alın derim
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
                      yeni motorlar lpgye uyumsuz olacak derken bu motorlara lpg hiç mi uygulanamayacak yoksa uygulanırsa sorun çıkartacak anlamında mı söylediniz
                      Piyasada bazı markaların kullandıkları fsi,tsi, thp,gdi vs gibi motorlar ne kadar uyumlu ise o da o kadar uyumlu olcak. Şuan o motorlara lpg bağlayan firmalar var ama ya tasarruf oranları çok düşük ya da bağlantı ücretleri çok pahalı. Kısacası şimdilik bir çözümü yok ama zaman ne getirir bilinmez. Hocamın da dediği gibi ya dizel motor beklenmeli ya da ikinci el güzel bir Cosmo alınmalıdır diye düşünüyorum.
                      2011 Opel Insignia 1.6 Turbo Cosmo (Beyaz)

Yorum

2. el güzel bir cosmo var aslında şu an gözüme kestirdiğim 1.6 turbo flexi şasesi olan ama kararsız kaldım.açık söylemek gerekirse yeni kasaların iç görünümünü beğendiğimi söyleyemeyeceğim şimdiki insignialar iç görünüm olarak daha güzel geliyor.yeni kasaları bekleyip beklememek konusunda kararsızım hala
                        [center]
                        1.6cdti sport 
                        GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
                          2. el güzel bir cosmo var aslında şu an gözüme kestirdiğim 1.6 turbo flexi şasesi olan ama kararsız kaldım.açık söylemek gerekirse yeni kasaların iç görünümünü beğendiğimi söyleyemeyeceğim şimdiki insignialar iç görünüm olarak daha güzel geliyor.yeni kasaları bekleyip beklememek konusunda kararsızım hala
                          Bekleme kardeşim al arabayı bi tur at, bak o zaman tereddütün kalıyor mu?
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

o zaman tereddütüm kalmaz eminim.sadece şu an tek düşüncem fiyat konusunda.2. el fiyatlarında düşüş olur mu olmaz mı lpg uyumu konusunda olmayabileceği yönünde yorum yapan arkadaş oldu ama kafam karışık.bunlardan sonra cimri demeyin bana
                            [center]
                            1.6cdti sport 
                            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Yeni kasa diyip durmayın şuna, kasa aynı sadece makyajlamışlar sonuçta

Yorum

İşleniyor...
                              X