Merhaba arkadaşlar.insignia alma niyetim var ama büyük ihtimal 2.el olacak çok güzel donanımlı uygun fiyata araçlar var gördüğüm kadarıyla.fakat yakın zamanda 2014 makyajlı kasalar geldiğinde şu an piyasadaki 2.el araçların fiyatında bir düşüş olur mu acaba bir kaç ay daha beklemeli miyim bir de sizlerin görüşlerini almak istedim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
fikirlerinizi bekliyorum
Collapse
X
-
Ynt: fikirlerinizi bekliyorum
şuan insignia piyasası zaten dip fiyat yapmış durumda yeni makyajlı kasa geldiğinde belki 1000-2000 tl fark olabilirBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Kur fiyatları her geçen gün yükseliyor, böyle devam ederse makyajlı kasanın fiyatlarının çok uygun olabileceğini düşünmüyorum. Zaten ikinci ele de bakarsanız haziran-temmuz aylarında bu yana 2-3 bin TL'lik artış oldu. Öte yandan makyajlı kasada kullanılacak benzinli motorlar direk enjeksiyonlu motorlar olacak yani lpg sistemine uyumsuz olacak. Türkiye'de bunun ikinci el piyasasında etkisinin fazla olduğunu düşünüyorum. Yani yeni kasadan sonra ikinci el piyasasında artış olacağını tahmin ediyorum.2011 Opel Insignia 1.6 Turbo Cosmo (Beyaz)
Yorum
-
Hatta bence 1,6 dizel motoru bekleyin derim. Yok acil diyorsanız 1,6 t cosmo flexi olanı bulup alın derimMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deniz57yeni motorlar lpgye uyumsuz olacak derken bu motorlara lpg hiç mi uygulanamayacak yoksa uygulanırsa sorun çıkartacak anlamında mı söylediniz2011 Opel Insignia 1.6 Turbo Cosmo (Beyaz)
Yorum
-
2. el güzel bir cosmo var aslında şu an gözüme kestirdiğim 1.6 turbo flexi şasesi olan ama kararsız kaldım.açık söylemek gerekirse yeni kasaların iç görünümünü beğendiğimi söyleyemeyeceğim şimdiki insignialar iç görünüm olarak daha güzel geliyor.yeni kasaları bekleyip beklememek konusunda kararsızım hala[center]
1.6cdti sport
GREY HURRICANE [center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deniz572. el güzel bir cosmo var aslında şu an gözüme kestirdiğim 1.6 turbo flexi şasesi olan ama kararsız kaldım.açık söylemek gerekirse yeni kasaların iç görünümünü beğendiğimi söyleyemeyeceğim şimdiki insignialar iç görünüm olarak daha güzel geliyor.yeni kasaları bekleyip beklememek konusunda kararsızım halaMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
o zaman tereddütüm kalmaz eminim.sadece şu an tek düşüncem fiyat konusunda.2. el fiyatlarında düşüş olur mu olmaz mı lpg uyumu konusunda olmayabileceği yönünde yorum yapan arkadaş oldu ama kafam karışık.bunlardan sonra cimri demeyin bana
[center]
1.6cdti sport
GREY HURRICANE [center]
Yorum
Yorum