Merhaba arkadaşlar bugün ani bir karar ile 1.4 t olan aracımı prinss marka lpg uygulaması yaptırmak için bayrampaşada bulunan şahin balansa bıraktım. Bu karardan dolayı beni eleştirenlerde olabilir ama 320tl benzinle istanbul trafiğinde 570km yaptıktan sonra ve son zamlardan sonra karar verdim. Yağlama kiti dahil 3.250 Tl ye anlaştım. Ortağıma yeni aldığımız kia sportege araca 5.500Tl fiyat verdiler . insignia için %40 kia için %60 yakıt tasarruf garantisi verdiler. En önemlisi motor garantisi aracım şuan 10500km de motor kaskosu yaptılar 220tl. Gaz dan dolayı herhangi bir hasar ve arızayı yetkili serviste ücretsiz olarak yaptırabiliyorum. insigniam ile yılda 30000km yapmayı düşünüyorum inşallah istediğim verimi alırım. aracımı teslim aldıktan sonra olumlu olumsuz yönlerini sizlerle paylaşıcam.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 t İNSİGNİAMA LPG TAKTIRIYORUM
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 t İNSİGNİAMA LPG TAKTIRIYORUM
hayırlısı olur inşallah yusuf abiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
anlamazlarsa sıkıntı olmaz istetmenin oraya takılıcak gaz koyma yerinide saklarsan görmezlerBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Merhaba arkadaşlar bugün ani bir karar ile 1.4 t olan aracımı prinss marka lpg uygulaması yaptırmak için bayrampaşada bulunan şahin balansa bıraktım. Bu karardan dolayı beni eleştirenlerde olabilir ama 320tl benzinle istanbul trafiğinde 570km yaptıktan sonra ve son zamlardan sonra karar verdim. Yağlama kiti dahil 3.250 Tl ye anlaştım. Ortağıma yeni aldığımız kia sportege araca 5.500Tl fiyat verdiler . insignia için %40 kia için %60 yakıt tasarruf garantisi verdiler. En önemlisi motor garantisi aracım şuan 10500km de motor kaskosu yaptılar 220tl. Gaz dan dolayı herhangi bir hasar ve arızayı yetkili serviste ücretsiz olarak yaptırabiliyorum. insigniam ile yılda 30000km yapmayı düşünüyorum inşallah istediğim verimi alırım. aracımı teslim aldıktan sonra olumlu olumsuz yönlerini sizlerle paylaşıcam.
1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25kadirim çok gizli yapıcaklarmış anlayamazlarmış güya*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cit_38Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Merhaba arkadaşlar bugün ani bir karar ile 1.4 t olan aracımı prinss marka lpg uygulaması yaptırmak için bayrampaşada bulunan şahin balansa bıraktım. Bu karardan dolayı beni eleştirenlerde olabilir ama 320tl benzinle istanbul trafiğinde 570km yaptıktan sonra ve son zamlardan sonra karar verdim. Yağlama kiti dahil 3.250 Tl ye anlaştım. Ortağıma yeni aldığımız kia sportege araca 5.500Tl fiyat verdiler . insignia için %40 kia için %60 yakıt tasarruf garantisi verdiler. En önemlisi motor garantisi aracım şuan 10500km de motor kaskosu yaptılar 220tl. Gaz dan dolayı herhangi bir hasar ve arızayı yetkili serviste ücretsiz olarak yaptırabiliyorum. insigniam ile yılda 30000km yapmayı düşünüyorum inşallah istediğim verimi alırım. aracımı teslim aldıktan sonra olumlu olumsuz yönlerini sizlerle paylaşıcam.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagleOrjinal yazı sahibi: yusuf_25kadirim çok gizli yapıcaklarmış anlayamazlarmış güya
Yorum
Yorum