Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kasko değeri(ndeki düşüş)????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kasko değeri(ndeki düşüş)????

Gece gece nereden aklıma geldi bilmem ama aracın kasko değerine bi bakayım dedim. Sigortacıların ismini söylemesi zor bir birliği varya, onun sitesinden aracın modelini girince benim aracın yani 1,4 turbo edition elegance kasko değeri 45900 tl gözüküyor. Daha geçen seneki poliçede 67000 gözüküyordu yanlış hatırlamıyorsam. Üstelik araçların kasko değeri piyasadan yüksek olurdu hep.
    Bu pek hayra alamet gibi gelmedi bana.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: Kasko değeri(ndeki düşüş)????

Benim aracta 38bin çıkmıştı. Kaska sirketleri piyasaya göre calisiyor artik
    2015 leon fr

Yorum

46 milyara bi tane bile ilan yok 1.4 lerde nasil olu piyasa belirliyolar belli degil bari 48-50 yapsalarmis
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Sanırım bu araçı göz önünde bulundurmuş 1.4 ler için. Bi ara 44.000 tl ye inmişti.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32600697/detay
        2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Benim aracın kasko değeride tam 50 bin tl gözüküyor
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Kasko değerini düşük göstererek böylece prime fazla zam yapmayacaklar, sonra bakın zam yapmıyoruz gibi bir numara olabilir. Bizi kazıklamanın başka bir yolu yani.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
              Kasko değerini düşük göstererek böylece prime fazla zam yapmayacaklar, sonra bakın zam yapmıyoruz gibi bir numara olabilir. Bizi kazıklamanın başka bir yolu yani.
              Aynen katılıyorum.
              Acaba bu kasko değerini biz belirleyemiyor muyuz? Bir de neden aynı arabanın değişik kasko değeri var?
              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

bende bundan 2 ay önce 2012 1.4 insignia' satım alan kişi kiredi kulandı 44.500 kasko bedeli çıkmıştı şok olmuştuk alan kişi üç bankaya baktırmıştı üç'de ayni fiyatı vermişti.oysa nisan 2012 ayinda yenilediğim kasko policem kaskomda 67.000 gözküyor ben ise arabamı 60 bine satım bende bişey anlamdım.var bu işte bi bit yemi... başka markalara bakıyorsun araba fiyatı 50 bin kasko bedelı 55 bin falan çıkıyor opel'de neden bu kadar düşük anlamdım.
                ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
                  bende bundan 2 ay önce 2012 1.4 insignia' satım alan kişi kiredi kulandı 44.500 kasko bedeli çıkmıştı şok olmuştuk alan kişi üç bankaya baktırmıştı üç'de ayni fiyatı vermişti.oysa nisan 2012 ayinda yenilediğim kasko policem kaskomda 67.000 gözküyor ben ise arabamı 60 bine satım bende bişey anlamdım.var bu işte bi bit yemi... başka markalara bakıyorsun araba fiyatı 50 bin kasko bedelı 55 bin falan çıkıyor opel'de neden bu kadar düşük anlamdım.
                  İmzamda bulunan aracın 2013 kasko bedeli 48.500 TL idi... Bende çok şaşırdım çünkü 53 bin TL'ye almıştım Temmuz ayında... garip bir fiyatlama stratejisi var bu işin...
                  1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
                  X