Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GÖRÜNMEZ KAZA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• GÖRÜNMEZ KAZA

"...Kırıkkale karayolunda Şenol Doğan'ın kullandığı otomobil, öndeki kamyonun kasasından düşen çift kişilik yatak nedeniyle takla attı.
    Otomobildeki araç kamerasının kaydettiği kazadan sonra plakası alınamayan kamyonun sürücüsü kaçarken, otomobilde bulunan
    Nigar Özkan ağır yaralandı..."
    (Kaynak: DHA )

Bu da videonun linki arkadaşlar.Gerçekten görünmez kaza buna denir
    http://www.cumhuriyet.com.tr/?im=gal...1429&fn=193586

Ynt: GÖRÜNMEZ KAZA

Rusyadaki video görüntüleri aratmayacak enteresanlıkta bir kaza olmuş

Allahım Görünmez kazalardan şerlerden bizleri korusun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

gerçekten görünmez bi kaza, kaza dediğin zaten bi anlık bişi...

Yorum

Allah korumuş dahada kötü sonuçlar olabilirdi
        Rabbim herkezi bu tür kaza beladan korusun...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Her şeyi Allah'a emanet eden memleketler için sıradan bir kaza. Dün ters şerittten gelen bir pickup ile kafa kafaya çarpışacaktık az daha, bir de adamlar utanmadan dayılanmaya kalktı, baktılar bekledikleri gibi olmadı (araçta 4-5 kişiydiler) özür diledi şoförü, diğer şeritte yol yapım çalışması olduğu için yol uzuyormuş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
            Her şeyi Allah'a emanet eden memleketler için sıradan bir kaza. Dün ters şerittten gelen bir pickup ile kafa kafaya çarpışacaktık az daha, bir de adamlar utanmadan dayılanmaya kalktı, baktılar bekledikleri gibi olmadı (araçta 4-5 kişiydiler) özür diledi şoförü, diğer şeritte yol yapım çalışması olduğu için yol uzuyormuş
            o ne demek hocam herşeyin ALLAH'A emanet eden memleketler için sıradan bir kaza huh
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Rusyadaki video görüntüleri aratmayacak enteresanlıkta bir kaza olmuş

Allahım Görünmez kazalardan şerlerden bizleri korusun.

Amin, Cümleten Allah'a emanet olalım.

Yorum

Senin karşılaştığın, işlerini ve kendilerini Allah'a emanet etmeyen bu tarz insanlara İstanbul'da da sıkca rastlıyoruz.
                Sağolsunlar sabrımızı artırıyorlar.

Yorum

Otobüslerin-kamyonların ön camında ne yazar genelde? Allah'a emanet. Tabi hiç bir önlem almadan, mal gibi araba sürünce Allah'a emanet etmek işe yaramıyor.

Yorum

Rahatsızlığınız varsa size emanet ederiz.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Bu damperin üstünü örtmeyen kamyoncuları sopalamak lazım.
                      (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Allah'a emanet olun kardeşlerim.
                        Efendimiz (s.a.s.) bir mecliste otururlarken bir adam içeri girer. Ona sorar: deveni ne yaptın? Adam cevap verir: dışarıya bırakıp tevekkül ettim. Efendimiz adamın yaptığına itiraz ederek --- deveni önce bağla sonra tevekkül et, buyurur.
                        Ne yazıkki ne kurallara uyuyoruz ne kural biliyoruz başımıza kaza gelmez zannediyoruz , ondan sonrada Allah'a emanet diyoruz. Elbette takdir Allah'ın ama bize düşende imtihan sırrına uygun olarak tedbir almak.
                        Kardeşlerimizin " bana birşey olmaz mantığından ve ders alınacak ibretlik olayları kendisinden uzak görme düşüncesinden" vaz geçmeleri gerek.

Yani ben kısaca "görünmez kaza" deyimine kısmen katılsamda, hala trafik muayenelerinden kurtulmak için kırk takla atan toplumumuzda görünmez kazaların aslında görünür olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca geçmiş olsun dileklerimi arz ediyorum. Rabbim beterinden saklasın.
                        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Allah cümlemizi ve sevdiklerimizi korusun.Bende c.tesi gecesi bursadan gelirken eskihisar yolunda önümde uyuyan kamyon şoförünün altına giriyordum.yol bomboş iken tam sollarken benim şeride girdi.solumda da hızla giden araç yüzünden fazla kıramadım.eşim şoku zor atlattı.Rabbime dua ettim çoluğumu çocuğuma bir zarar gelmediği için.Arabamda ani refleks ile 120-130 km arası ani refleks ile yoldan çıkarmaması da doğru bir seçim yaptığımın ispatı idi.Kullandığım şirket arabası getz ile bu süratte o şekilde direksiyon kırsam çok zor toparlardı.Şöför o halde yolu nasıl tamamladı bilemiyorum.Sollamadan önce şerit değiştiğini farketmiş ve hanıma bu adam uyuyor demiştim.direksiyonu toplarlayınca sollamaya geçmiştim.Fazla sürat bu durumlarda çok tehlikeli.Dikkatli olalaım Arkadaşlar.Hepiniz benim için değerli ve özelsiniz.Bu haberlerde isminizin geçmesi derinden üzer beni.Selamlar.
                          Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

Gecmis olsun oguz bey

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguz:)
                              Allah cümlemizi ve sevdiklerimizi korusun.Bende c.tesi gecesi bursadan gelirken eskihisar yolunda önümde uyuyan kamyon şoförünün altına giriyordum.yol bomboş iken tam sollarken benim şeride girdi.solumda da hızla giden araç yüzünden fazla kıramadım.eşim şoku zor atlattı.Rabbime dua ettim çoluğumu çocuğuma bir zarar gelmediği için.Arabamda ani refleks ile 120-130 km arası ani refleks ile yoldan çıkarmaması da doğru bir seçim yaptığımın ispatı idi.Kullandığım şirket arabası getz ile bu süratte o şekilde direksiyon kırsam çok zor toparlardı.Şöför o halde yolu nasıl tamamladı bilemiyorum.Sollamadan önce şerit değiştiğini farketmiş ve hanıma bu adam uyuyor demiştim.direksiyonu toplarlayınca sollamaya geçmiştim.Fazla sürat bu durumlarda çok tehlikeli.Dikkatli olalaım Arkadaşlar.Hepiniz benim için değerli ve özelsiniz.Bu haberlerde isminizin geçmesi derinden üzer beni.Selamlar.
                              Geçmiş olsun iyi dileklerniz için teşekkürler

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X