Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim .Cem beyde eminim enaz benim kadar keyif alacağı bir araç aldı.Umarım hayrını görür keyifle kullanır.
Umarım hem sizin hem de benim açımdan hayırlı olur Şafak Bey. Bu arada aracın mavi haline bakıyorum da iyiki söktürmüşsünüz yoksa inanın bu kadar heyecan verici olmazdı. İlk yaptırdım diye resimlerini koyunca da pek beğenmemiştim
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Şu an için hiçbirşey yok emrecim. İşlerle ilgili planlarım var biraz rölantide takılacam gibi görünüyor.Dün cc için kapora verdim ama bugün iptal edecem büyük ihtimalle
Her iki tarafada hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermeden binmeyi nasip etsin Cem bey, Ayrıca araç team den birinde kalmasıda sevindirici bir durum.
Evetttt Cem bey şuan itibariyle yeni aracını teslim aldı. Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah. Kendisi gibi değerli bir insanıda tanıdığım için çok memnun oldum.
Evetttt Cem bey şuan itibariyle yeni aracını teslim aldı. Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah. Kendisi gibi değerli bir insanıda tanıdığım için çok memnun oldum.
Valla tatilden yeni döndüğüm için maalesef yeni yazabiliyorum. Aracı geçen Hafta Şafak Beyden teslim aldım. Ben de kendisini tanıdığım için çok memnun oldum. Hayatta her şeyin bir vesile olduğu düşünülürse araç muhabbetine bu tarz bir tanışma hoş oldu. Zaten kendisi ile de sözleştik muhakkak görüşmelere devam edeceğiz.
1 haftadır aracı kullanıyorum tahminlerimden daha iyi olduğunu söylemekte fayda var. Performans süper zaten anlatmama gerek yok. Acayip keyifli bir araba, ses sistemi bence harika. Tek sıkıntı şehir için süspansiyonlar ve aracın yere yakınlığı. İnsan altı sürtecek diye acayip tedirgin oluyor. Gerçi ben aracı biraz daha kaldırttım ve şu an çok daha iyi oldu. Hanım konfora alıştığı için fazla zıplatıyor dedi. Oğlan derseniz uçmuş durumda Didim'den Çankırı'ya dönüş yolu boyunca mest oldu resmen.
En çok sıkıntı yaşadığım konu ise çok dikkat çekmesi Hele 2-3 gündür Çankırı'da gören durduruyo tanıdık olanlar, aracı bir yere bırakınca en az 4-5 kişi başında buluyorum. Hele çocuklar sürekli yanında. Hatta sat diye pazarlık edenler falan...
Bu arada yakıt meselesi bence makul. Birkaç kişi sormuştu o yüzden diyorum. Didim İstanbul arası yolu bilmediğim için belli yerler hariç 120-140 arası gittim. Şehir içi dahil toplamda 800 km civarında yetti 1 depo o da sanırım 8 lt civarına tekabül ediyor. Tabi şehir içi tüketim değerleri daha fazla olacaktır. Dönüşte Didim Çankırı arası epey performanslı kullandım haliyle ciddi bir artış oluyor.
Tercih meselesi tabiki. Sprint boster kırmızı ayarda iken araca sahip olmak çok zor oluyor. Alışıncaya kadar biraz sıkıntı olacak sanırım
Saygı ve sevgiyle...
Bu arada tüm iyi niyet dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Fatih hocam tam tatilin başına denk geldi o yüzden mecburen pazartesi yaptık ve acilen de oradan Didime geçtim. Ondan dolayı sizleri de arayamadık. Yoksa görüşmeyi ben de çok isterdim. Yine görüşürüz inşallah.
Bu arada tüm iyi niyet dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Fatih hocam tam tatilin başına denk geldi o yüzden mecburen pazartesi yaptık ve acilen de oradan Didime geçtim. Ondan dolayı sizleri de arayamadık. Yoksa görüşmeyi ben de çok isterdim. Yine görüşürüz inşallah.
Her zaman bekleriz Cem hocam
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum