Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AKARYAKIT KAMPANYASI!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: AKARYAKIT KAMPANYASI!!!!!

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
    Orjinal yazı sahibi: bilgecem
    Hakikaten ben bu lukoil'i dandik firma zannettiğim için hiç kapısından bile geçmem. Gerçi ben aynı şirketten alırım yakıtı ( opet) ama bunlarıda sıkışınca uğrayabilirim
    İnan bana lukoil opet'ten daha güvenilir. Zira kendi petrolünü kendi çıkartıyor ve satıyor. Ürününü kendi geliştiriyor. Sadece Türkiye'de bilinmiyor. Bu firma gazprom gibi bir holding...
    Bildiğim kadarıyla Türkiye'de bütün firmalar ürünleri Tüpraş'tan almak zorunda.Hatta geçmiş dönemde bir firmanın yapmış olduğu ''bizim ürünler şöyle kaliteli böyle özel'' gibi bir reklamdan sonra Tüpraş'ın ''bütün firmalara ürünleri biz veriyoruz'' açıklaması vardı.
    INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Doğru tüpraş dağıtımınyapıyor ama gazprom gibi firmalardan alıyor oda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
        Doğru tüpraş dağıtımınyapıyor ama gazprom gibi firmalardan alıyor oda
        Sonra da bütün dağıtım firmalarına aynı ürünü veriyor. Bu ürünleri alan dağıtım firmaları da ilave katkılarla ürün kalitesini artırmaya çalışıyor.Dağıtım firmaları arasında fark varsa bu katkılardan dolayı olabilir.Kimi çok kaliteli ürün yapıyordur kimi de sulandırıp satıyordur.
        INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orhan
          Hakikaten ben bu lukoil'i dandik firma zannettiğim için hiç kapısından bile geçmem. Gerçi ben aynı şirketten alırım yakıtı ( opet) ama bunlarıda sıkışınca uğrayabilirim
          İnan bana lukoil opet'ten daha güvenilir. Zira kendi petrolünü kendi çıkartıyor ve satıyor. Ürününü kendi geliştiriyor. Sadece Türkiye'de bilinmiyor. Bu firma gazprom gibi bir holding...
          Bildiğim kadarıyla Türkiye'de bütün firmalar ürünleri Tüpraş'tan almak zorunda.Hatta geçmiş dönemde bir firmanın yapmış olduğu ''bizim ürünler şöyle kaliteli böyle özel'' gibi bir reklamdan sonra Tüpraş'ın ''bütün firmalara ürünleri biz veriyoruz'' açıklaması vardı.

Herkes tüpraş'tan almak zorunda değil... isteyen benzini ithal eder direkt olarak. isteyen ham petrolü tüpraş'a verir benzin/motorin alır... lukoil bunu nasıl yapıyor bilmiyorum ama kendi benzinini üretebilen nadir firmalardan. Sadece ülkemizde bilinmiyor. Biz rusların sadece hatunlarını biliriz bu ülkede
          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Haha
            Orjinal yazı sahibi: orhan

Herkes tüpraş'tan almak zorunda değil... isteyen benzini ithal eder direkt olarak. isteyen ham petrolü tüpraş'a verir benzin/motorin alır... lukoil bunu nasıl yapıyor bilmiyorum ama kendi benzinini üretebilen nadir firmalardan. Sadece ülkemizde bilinmiyor. Biz rusların sadece hatunlarını biliriz bu ülkede
            Haha güzeldi

Yorum

bu arada full e ne oldu artık hiç bi reklam yok ihihi
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                bu arada full e ne oldu artık hiç bi reklam yok ihihi
                Full , Lukoil oldu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                X