Eski full yeni LUKOIL Acilis firtinasi 2. Gununde Atasehir Brandium onunde devam ediyor. %5 degil, %15 degil, tum urunler RAFINERI fiyatina, Pazar gecesine kadar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AKARYAKIT KAMPANYASI!!!!!
Collapse
X
-
Ynt: AKARYAKIT KAMPANYASI!!!!!
Akibetleri Full gibi olur korkarımMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bigbrotherOrjinal yazı sahibi: bilgecemAkibetleri Full gibi olur korkarımMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemOrjinal yazı sahibi: bigbrotherOrjinal yazı sahibi: bilgecemAkibetleri Full gibi olur korkarım1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
Rusyaya gittim heryerde lukoil var hatta benzin 2 tl idi ) ayrıca full ün eski sahipleri işletiyor şuan fulüde yüksek kaar ile sattı ama alan kişi yürütemedi iflas etti diye haberde okumuştum adam akıllı okadar reklam yaptı potansiyeli artırdı sattı ticaret işte !!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Rusyaya gittim heryerde lukoil var hatta benzin 2 tl idi ) ayrıca full ün eski sahipleri işletiyor şuan fulüde yüksek kaar ile sattı ama alan kişi yürütemedi iflas etti diye haberde okumuştum adam akıllı okadar reklam yaptı potansiyeli artırdı sattı ticaret işte !!1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
Hakikaten ben bu lukoil'i dandik firma zannettiğim için hiç kapısından bile geçmem. Gerçi ben aynı şirketten alırım yakıtı ( opet) ama bunlarıda sıkışınca uğrayabilirimMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemHakikaten ben bu lukoil'i dandik firma zannettiğim için hiç kapısından bile geçmem. Gerçi ben aynı şirketten alırım yakıtı ( opet) ama bunlarıda sıkışınca uğrayabilirim1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
Yorum