slm bugun aracıma yedek anahtar çıkartmaya gittim 2.el aldıgımdan dolayı galeri önceki sahibinden isteyip verecekti sonradan yok felan dedi. anahtarcı herşeyi hazırladı tek şifre kaldı kitapcıkta kod felan yoktu aradım aracın satıldıgı servisi aradım buraya gelmeniz gerekir dedi bi şifre için gitmek zor çalıyorum ne yapacam bilmiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yedek anahtar çıkartma.
Collapse
X
-
Ynt: Yedek anahtar çıkartma.
malesef gitmeniz gerekiyor diğer türlü anahtarcı aracın beynini okuması gerek ve oradan bilgileri alıp anahtara kopyalaması gerekiyo bu hem çok riskli hemde yapabilecek anahtarcı sayısı çok az en iyisi servise gidip kodlatmakBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Merhaba,
Burada henüz farkına varamadığınız daha büyük bir sorununuz var..
Tüm sigorta şirketleri araç çalındığı zaman ödeme yapmak için 2 orjinal anahtarın da ibrazını isterler..Eğer 2. orjinal anahtara sahip değilseniz yedeğini yaptırsanız dahi başınız ağrıyacaktır..
Ya 2 anahtarıda yetkili serviste tanzim edilecek bir raporla birlikte değiştireceksiniz ya da sürekli aracınızın çalınmaması için dua edeceksiniz..
Bu konuyu bilen araç hırsızları trafikteyken aracınıza kasten arkadan çarpmakta,siz panikle anahtarı kontağın üzerinde bırakıp araçtan indiğinizde işbirlikçisi ile aracınıza atlayıp kaçırmaktalar.Sonra araç sahibi ile kontak kurarak kendi aracınız için sizden fidye istemekteler..Araç orjinal anahtarı ile çalındığı için...
Aman dikkat...2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oceanexplorerMerhaba,
Burada henüz farkına varamadığınız daha büyük bir sorununuz var..
Tüm sigorta şirketleri araç çalındığı zaman ödeme yapmak için 2 orjinal anahtarın da ibrazını isterler..Eğer 2. orjinal anahtara sahip değilseniz yedeğini yaptırsanız dahi başınız ağrıyacaktır..
Ya 2 anahtarıda yetkili serviste tanzim edilecek bir raporla birlikte değiştireceksiniz ya da sürekli aracınızın çalınmaması için dua edeceksiniz..
Bu konuyu bilen araç hırsızları trafikteyken aracınıza kasten arkadan çarpmakta,siz panikle anahtarı kontağın üzerinde bırakıp araçtan indiğinizde işbirlikçisi ile aracınıza atlayıp kaçırmaktalar.Sonra araç sahibi ile kontak kurarak kendi aracınız için sizden fidye istemekteler..Araç orjinal anahtarı ile çalındığı için...
Aman dikkat...
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum