Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sayin insignia team yonetimi ve uyeleri YARDIMMM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: sayin insignia team yonetimi ve uyeleri YARDIMMM

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
    Sinan bey ben 1.4 t sahibiyim istanbul içi 9lt şehir dışı 5.5 lt yakıyor şstanbul dur kalk tabiki
    Yusuf bak arabaya alıştın ş.içi tüketim 11-12 den 9 a düştü ki sen ş.içi değil dur kalk yolculuk yapıyorsun.

Orjinal yazı sahibi: sinan0131
    Orhan bey sizin s.ici ve dışı hangi hiz ortalamalarinda tuketim degerleriniz nedir
    Yakıt tüketimi kullanıcıya göre değişmektedir.Değişmeyen bir şey var ki oda 1,4 ve 1,6 arasında %20 tüketim farkı bulunmasıdır.
    Ben ş.içi normal kullanımda 7,5 tüketiyorum.
    Size şunu tavsiye edebilirim,
    Şu an kullandığınız aracın fabrika tüketim verilerini alın.Kendi tüketiminizle kıyaslayıp aradaki farkı + veya - yüzde olarak bulun.Bu farkı insignia'nın fabrika tüketim verilerine uygulayın.Böylece insignia'daki tüketim değerinizi bulursunuz
    INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Yanliz soyle bir durum var bugun ekcana gittim orda hic insignia goremedim satis temsilcisine sordugumda makyajli kasa cikacagindan ellerinde innsignia olmadigini belirttiler. Diğer bayilerde de aynı durum olabilir
      2015 leon fr

Yorum

Orhan bey tavsiyeniz hesaplama yapabilmem icin guzel bir fikir oldu.

Ihsan bey bu bahsettiginiz konuyu yarin bolgemde arastiracam.1 hafta oncesine kadar adana onatca bayiinde 1 adet vardi.yeni kasa piyasaya ne zaman cikiyor bilginiz varmi.ayrica tavsiyeniz yeni kasami eski kasami olurdu

Yorum

Eylulde gelecek bildigim kadariyla ben olsam beklerdim
          2015 leon fr

Yorum

Ok . Tskkrler ihsan bey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sinan0131
              Orhan bey tavsiyeniz hesaplama yapabilmem icin guzel bir fikir oldu.

Ihsan bey bu bahsettiginiz konuyu yarin bolgemde arastiracam.1 hafta oncesine kadar adana onatca bayiinde 1 adet vardi.yeni kasa piyasaya ne zaman cikiyor bilginiz varmi.ayrica tavsiyeniz yeni kasami eski kasami olurdu
              merhabalar bende 1.4 var geçen hafta Ankara'da tamamı şehir içi dur kalk ve yokuş baya vardı 8.1 2 gün önce de Ankara'dan Aksaray'a geldim.bagaj dolu klima açık 2 yolcu radara düşmemek için 118-115 arası sabitledim eve geldiğimde 6.3 ortalaması vardı.Bu arada bence yeni kasa şimdiki kadar güzel değil ayrıca yeni kasada hangi sürprizlerle karşılaşacaksınız belli değil riskli ama karar sizin.
              1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

vermiş oldugunuz bilgi için tşkkrler cihangir bey

Yorum

Haziran başında Ankara-Marmaris yaptım. Köyceğiz, datça, turunç, akyaka ve köylere 'de uğradım. Çevrede gitmediğim yer kalmadı diyebilirim. 2100km civarı yol yaptım, bunun 600-700km 'si falan dağlık alanda geçti. Ankara'dan Marmaris'e ilk vardığımda 6.4lt'ydi, ortalama hızımda 105'di. Marmaris'te gezdikten sonra Ankara 'ya dönerken toplam ortalamam 7.5'ti (dağ tepe baya yaktırdı yani), bunla birlikte ortalama hızım 78'e düştü. Ankara'ya döndüğümde daha sakin kullandım, 100-105 üstüne pek çıkmadım diyebilirim. Sonuç toplamda 6.7lt oldu. Ben çok memnunum tüketiminden. Tek sorun tırtırlı asfaltta gelen tıkırtılardı, onu da bir ara hallettireceğim (özellikle o yağmur sensörünün bulunduğu kutucuğu hiç yapmasalarmışta olurmuş). Zamanım az olduğundan 2100km yolu 3.5 gün gibi bir sürede yaptım. Eve döndüğümde ne bacaklarım ne sırtım ağrıyordu.

2 aya yakındır yurt dışındayım ama son Ankara şehir için verilerim 8.3lt civarıydı. Benzinli, 1650kg bir araçtan daha iyisini beklemiyorum zaten.

Yorum

sayın SİGNUM verdiğiniz bilgi için teşekkürler. çok açıklayıcı bilgi oldu benim için.
                    daha öncede belirttiğim gibi ben otobanda radar olmayan yerlerde genel anlamda 150 - 170 aralığında arac kullanıyorum...evet aslına bakarsanız hız felakettir sözü hepimizin aklında var ama iş uzun yola gelince hepimiz sanırım azda olsa hızlı gidip yolun sıkıcı kısmını atmak isteriz.şehir içinde ise yine yer yer ani hızlanmalar sanırım hepimiz yapıyoruz.şehir içi trafiğinde yaya ve motosiklet korkum oldugundan öyle aman aman süreklilik arz eden bi hız olayı tabiki yok ..zaten en fazla ne olabilirki..ama dediğim gibi ara hızlanmalar kimi zaman fazla oluyo..

Yorum

İşleniyor...
                    X