Sizlerden ricam acil olarak 1.4 t ve 1.6 t insignia sehir ici ve sehir disi reel yakit verilerinizi paylasirmisiniz.benim de sizler gibi bir 0 km INSIGNIA sahibi olabilmemde onemli bi faktor olusturacaktir sizlerin deneyimleri...herkese selam ve saygilar..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sayin insignia team yonetimi ve uyeleri YARDIMMM
Collapse
X
-
Ynt: sayin insignia team yonetimi ve uyeleri YARDIMMM
1.6turbo
efendi kullanımda 10 litre hırcında 15 litre
1.4 turbo efendi kullanımda 8 litre hırcın kullanımda 10-12 litreBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Insignia 1.4 yakıt tüketimi.
http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=4598.60
Insignia 1,6 turbp 180 BG.
http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=1462.0Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Nurettin bey gerekli bilgileri sagladiktan sonra acmis oldugum forumu silecegim forum kirliligi olmamasi acisindan . Eger siz adminler icin sıkıntı yaratmaz ise lutfen guncel degerleri belirten yeni bir forum acarsaniz seviniriz. nacizane tavsiye olarak algilamanizi isterim sakin yalnis anlamayin.biz yeni uyeler daha kolay bilgiye ulasmis oluruz.bizlerinde sizin gibi INSIGNIA sahibi olmamizda etkili olacaktir.saygilar ve sevgilerle
Yorum
-
Tesekkurler yusuf bey.nurettin bey onlari inceledim ve az sonra oturup bi hesap yapacam .arkadaslar suanda mevcutta 2012 auris dizel kullanicisiyim.yakit olayinda fena degil diyerek Aracin diger herseyine afedersiniz yuhhhh demek istiyorum.arac full diye satilarak icinde herhangi bi donanim olmadigini bilerek aldim tabiki ama arabada yol tutus ses izalasyonu guven hissiyati vs vs vs hicbirsey yok maalesef.hakkimizda hayirlisi olsun diyelim..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl1.6turbo
efendi kullanımda 10 litre hırcında 15 litre
1.4 turbo efendi kullanımda 8 litre hırcın kullanımda 10-12 litreINSIGNIA 1.364 CC
Yorum
-
Aracım 1.4 T 140hp ş dışı 90kmh kitlersen 6.vites 4.6lt
130 kmh kitlersen 6.5lt civarı cc ile
ş içi sıkışık trafikte kullanırsan dur kalk 10lt
akıcı bir ş içi trafikte 8-8.5lt civarı.2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
Yorum