Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 115 HP

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia 115 HP

Popüleritesi az olan bu modeli bende aldım 2 gün önce 1.25 fiesta ile takas ettik.donanım çok güzel .motoruda bilerek aldım performans derdim yok arada insan heves ediyor ama güvenlik açısından da yavaş kullanıyorum.motoru bu modelde olmasada diğer opel lerde popüler ve eski teknoloji.bu yüzden lpg uyumu daha iyi diye düşündük.bu sprint booster ilk defa duydum nasıl birşeydir maliyetli değilse kalkislarda ise yarıyorsa düşünelim..
    Astra 3 classic Hb 1.3 cdti 2012 konfor paket

Yorum

Arkadaşlar benim aracın bagaj kapağı kumanda haricinde açılmıyor.arkadaki tutacak basıyorum hiç tepki yok.bunun bir ayarı yoktur herhalde sanayi ye gitmeden bakacağım biryer var mı sigorta filan ?

Yorum

Arkadaşlar bu sorunla karşılaşan olmadı mı? Bagaj kapağındaki açma düğmesi neden bagajı açmaz ki

Yorum

Acizine fikrim, sokaktan geçen kaç kişi sizin aracın 115 lik olduğunu anlar. Eğer performansı çok sorun yapmıyorsanız masrafta yapmayın derim. Görünümüyle yetinin.
          Yok gaza basınca da gitsin diyorsanız, bu forumdaki arkadaşlarda ne canavarlar var. Hemen onlardan bi tane edinin.
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ad3m
            Arkadaşlar bu sorunla karşılaşan olmadı mı? Bagaj kapağındaki açma düğmesi neden bagajı açmaz ki
            Bagaj kapagindaki acma mekanizmasi icinde elektronik tetikleme mekanizmasi oksidleniyor bu sebepten acmiyor anahtardaki kumandadan acilir

Cozum
            Okdidi temizlemek bu tekrarliyir
            Mekanizmayi degistirmek

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Orjinal yazı sahibi: Ad3m
              Bagaj kapagindaki acma mekanizmasi icinde elektronik tetikleme mekanizmasi oksidleniyor bu sebepten acmiyor anahtardaki kumandadan acilir

Cozum
              Okdidi temizlemek bu tekrarliyir
              Mekanizmayi degistirmek
              Mekanizmaya nasıl ulaşılabilir o krom çıta mı sokulecek kırıkkale de bu işten anlayani bulmak zor olacak.maliyeti çok farketmez ise servise gitmeli teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
              X