Simdi volkan abi dusmanlari iyi tespit et bence. Bak mesela facomx fotolari niye durup duruken servis ediyor bunu bi sorgula ve gerekeni sana yakisani yap)
Erhan ortagim benim arabam kiymetli ama fiseklerim kiymetsizdir.. seviyorum seni opuyorum yanaklarindan
doğru diyorsun Gökhancım Erhan ve yardakçılarına güzel sürprizler yapıcam izleyip görürsünüz az kaldı
Simdi volkan abi dusmanlari iyi tespit et bence. Bak mesela facomx fotolari niye durup duruken servis ediyor bunu bi sorgula ve gerekeni sana yakisani yap)
Erhan ortagim benim arabam kiymetli ama fiseklerim kiymetsizdir.. seviyorum seni opuyorum yanaklarindan
doğru diyorsun Gökhancım Erhan ve yardakçılarına güzel sürprizler yapıcam izleyip görürsünüz az kaldı
aynen volkan abi onlara gününü göster
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Ortağım Volkan'ın yaptıgı gibi arkadan .... Cakacam bakım ne hissedeceksin haha
Arkadaşlar açık seçik söylüyorum bu Erhan dangalağı cami duvarına işemiştir ben bu dangalağı yakaladığım yerde öyle bir bağırttığıracamki duyanlar acıyacak haline ,sakın çok ağır şaka bu deme boşuna kabul etmiyecem 3 hafta kan işetecem seni..... İstersen sana soon bir şans da verebilirim , ben eşşeğim Volkan abicim sen etme dersen affederim seni yoksa gö.. Kan çekecem haberin olsun cool
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Ortağım Volkan'ın yaptıgı gibi arkadan .... Cakacam bakım ne hissedeceksin haha
ortak benle ne alıp veremediğin var benim arabam kıymetli sen git kim sana çaktıysa onla paylaş kozlarını
Yorum