Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Erhan'a arkadan çakışım
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: Erhan'a arkadan çakışım
Ulan dingil amacım zarar vermek olsaydı daha sağlam göçertirdim ama sen kaşındın demek beni kovalıyordun , oğlum seni yakaladığımda öyle bir bağırtıracamki forumdaki herkesede seyerttirecem elime geçersin sen inşallah
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
ulan armut seni okutan hocanın ben ağzının ortasına tüküreyim nerde yazıyor lan plakada Erhan diye haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Simdi volkan abi dusmanlari iyi tespit et bence. Bak mesela facomx fotolari niye durup duruken servis ediyor bunu bi sorgula ve gerekeni sana yakisani yap)
Erhan ortagim benim arabam kiymetli ama fiseklerim kiymetsizdir.. seviyorum seni opuyorum yanaklarindanF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Simdi volkan abi dusmanlari iyi tespit et bence. Bak mesela facomx fotolari niye durup duruken servis ediyor bunu bi sorgula ve gerekeni sana yakisani yap)
Erhan ortagim benim arabam kiymetli ama fiseklerim kiymetsizdir.. seviyorum seni opuyorum yanaklarindan
Sevgili Gökhan Kanıt isteyen sensin Aşağıdaki mesajını oku canım
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55şahitlerede inanmıyorum ben belgeyle gelin lütfen... bak volkan abi nasıl belgelemiş olayı
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
videoyu izleyince benim de içim cııızzz dedi
Volkannnnn,
Çooook geçmiş olsun Erhan kardeşim, Allah beterinden saklasın.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Simdi volkan abi dusmanlari iyi tespit et bence. Bak mesela facomx fotolari niye durup duruken servis ediyor bunu bi sorgula ve gerekeni sana yakisani yap)
Erhan ortagim benim arabam kiymetli ama fiseklerim kiymetsizdir.. seviyorum seni opuyorum yanaklarindan
Yorum
Yorum