selam herkese bende bursa ya gıdıs gelısım hakkında bi seyler yazmak ıstedım. yazılım lı 3 spor susturuculu 76 nm borulu dawn pıpe lı aracımla gıderken sakın kullanım sonucu 50 kurusluk yakıt sarfıyat ettım. ancak hızım 140 ın altına hıc düşmedi. ve sunu anladım efendı kullanıldıgın da bu denlı yuruyen bı arac ıcın 50 kurus cok ta goze gelmez bı rakam için.bursa yıldırım ıstıkametınde ufak bı talıhsızlık karsı karsıya geldık ama o cok ta onemlı bı sıkıntı olmadı Allah'a sukur. donus yolunda forumdan 53 ef .... plakalı aracla oynadık bıraz. ( plakanın tamamını hatırlamıyorum) dgüzel gecti yanı. hekese ıyı forumlar ayrıca passat cc ve 3 20 dızelı delgec yaptıgımı soylemeden gecersem sayet kendıme kahsızlık yapmıs olurum. biz mastırı sanayıde yaptık muhaha
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ınsıgnıaşk :D
Collapse
X
-
Ynt: ınsıgnıaşk
baba noktayı koydu.*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
egsoz dumanın olim gaza bastıkça duman atim baba
haha haha hahaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXAkıllı gidin yollardaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum