Bugün Bayram! Mübarek Ramazan Bayramı. Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramı’nı doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
hayirli bayramlar arkadaslar su an bolu dagindayim malum operasyon icin durdum birazdan hareket edecegiz 2-3 saat sonra bir aksilik cikmaz ise ankarada olacagim sonrasinda yozgata gececegim pazar gunude donecegim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
hayirli bayramlar arkadaslar su an bolu dagindayim malum operasyon icin durdum birazdan hareket edecegiz 2-3 saat sonra bir aksilik cikmaz ise ankarada olacagim sonrasinda yozgata gececegim pazar gunude donecegim
Tum arkadaslarin Ramazan Bayramini tebrik ediyorum. Herkese sevdikleriyle saglikli, mutlu ve guzel nice bayramlara idrak etmesini diliyorum. Herkese kazadan beladan uzak keyifli surusler diliyorum. Bu arada Ankara da olan ve Bayramin guzel suprizini yaparak degerli ailesiyle bizleri ziyaretimize gelerek onurlandiran Fatih kardeşime de tesekkurlerimizi sunuyoruz.
Yeni Ayakkabısını Yastığının Altına Koyup, Sabah O'nu Giymek İçin Gece Heyecandan Uyuyamayan Bir Çocuğun Heyecanını Yaşadığımız Sürece Bayram Bayramdır...
Hep Beraber Heyecanı Yitirilmemiş Nice Nice Bayramlara İnşallah..
Yorum