Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.4 Turbo 140 Hp 30.000 Km Izlenimim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia 1.4 Turbo 140 Hp 30.000 Km Izlenimim

1,6 turbolarda ne kadar uğraşırsan uğraş belli bir değerin altına inemiyorsun (8,5-9 litre altı) uzun yolda bile

Yorum

Benim izlenimim bu yönde

Yorum

Vakti zamanında laguna 2.0 115 hp aracım vardı; onda bosch'un 4 tırnaklı bujisini kullanıyordum. hatırladığım kadarıyla şehiriçi ortalamam 8,5-9 litre civarıydı. Bizim araçlara taksak işe yarar mı acep

Yorum

Muharrem eline sağlık ok güzel ve önemli bir paylaşım olmuş.
          Tüm değerlendirmelerine bende nacizane 9.000 km yapmış birisi olarak katılıyorum.Bazı değerlerden ufak tefek farklılıklar var ama hava-yol-kullanım şartları vs. den dolayı doğaldır.
          Sadece 9.000 - 30.000 aralığında doğal olarak bazı değerleri elde ederken senin yazmış olduğun değerler ile karşılaştıracağım bir nasıl bir değişim olacağını merak ediyorum.

Yorum

Kardeş canın cezerye çekti galiba
            2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
            2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
            2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: always33
              Kardeş canın cezerye çekti galiba
              Geçmiş bayramın mübarek olsun abim
              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                1,6 turbolarda ne kadar uğraşırsan uğraş belli bir değerin altına inemiyorsun (8,5-9 litre altı) uzun yolda bile
                iniyorsun 7 leri yakalamak çok kolay düzce istanbul 4 kişi + bagaj 7 litre
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Yakıt konusunda geçmişte bir konu açmışız nostalji yapalım

http://www.insigniateam.com/forum/in...13459#msg13459

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

erzurum istanbul arasındaki yolculuğum yaklaşık 1250km sürdü 800km 6.1lt tosyada tekrar depoyu fulledim 450km yolu 5.7lt ile geldim araçta klima açık bagaj full dolu ve 4 kişiydik bu değerler beni fazlasıyla memnun etti aracım 8000km oldu genel tüketimimde 8.2 lt ye geriledi
                    800km yolu 110km cc ile gerededen çıktıktan sonra 135km cc ile 6. Vites

Yorum

34GJ...4 PLAAK DEMİ MUHARREM ABİ

Yorum

Kardeşim eline koluna sağlık bendede 1.4 var ama anlatmak istesem bu kadar iyi anlatamazdım sanırım.
                        Bir gün olurda aracı satmaya karar verirsem özellikle bu linki koyucam ne var ne yok görsünler
                        2012 Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 140 hp 18'' Jant Teknik Gri

Yorum

Eline sağlık, gayet güzel bir yazı olmuş, ben biraz geç gördüm

Ufak bir düzeltme yapmak isterim.
                          Watt olarak bilinen bağlantı (Watt's linkage), bir süspansiyon sistemi değil, sadece arka düzenekte kullanılan bir parça.
                          Kabaca Z şeklinde bir rot olarak tarif edilebilir.
                          Genellikle burulma kirişi (twist-beam) ile sabitlenmiş olan arka akslarda kullanılıyor.
                          Astra J buna bir örnek.

Fakat Insignia'nın arka düzeneği tam bağımsız ve Watt bağlantısına ihtiyacı yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: memoli23
                            34GJ...4 PLAAK DEMİ MUHARREM ABİ
                            Evet üstadım. Aracı sattım. Sende bana yakınsın anlaşılan, seni tanıyor olabilirmiyim?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: s3lck
                              Kardeşim eline koluna sağlık bendede 1.4 var ama anlatmak istesem bu kadar iyi anlatamazdım sanırım.
                              Bir gün olurda aracı satmaya karar verirsem özellikle bu linki koyucam ne var ne yok görsünler
                              İyi dileklerin için teşekkürler hocam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                                Eline sağlık, gayet güzel bir yazı olmuş, ben biraz geç gördüm

Ufak bir düzeltme yapmak isterim.
                                Watt olarak bilinen bağlantı (Watt's linkage), bir süspansiyon sistemi değil, sadece arka düzenekte kullanılan bir parça.
                                Kabaca Z şeklinde bir rot olarak tarif edilebilir.
                                Genellikle burulma kirişi (twist-beam) ile sabitlenmiş olan arka akslarda kullanılıyor.
                                Astra J buna bir örnek.

Fakat Insignia'nın arka düzeneği tam bağımsız ve Watt bağlantısına ihtiyacı yok.

Serdar hocam ilk alanlardan olduğum için belki kaynakları incelerken yanlış bir bilgiye ya da yanlış bir çeviriye ulaştım. Düzeltme için teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                                X