Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.4 Turbo 140 Hp 30.000 Km Izlenimim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia 1.4 Turbo 140 Hp 30.000 Km Izlenimim

gerçekten guzel olmuş evt su anda uzun yoldan geldım 700 km ortalama yakıt 5.3
    ahmet

Yorum

90 100 km suratle bu yakıt 4.5 duşermi acaba
      ahmet

Yorum

Orjinal yazı sahibi: a.er
        85-90 km/h arası bir süratle tek kişi, klima kapalı elde edilebilir
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Insignia çok yakıyor efsanesine, tek başına cengaverce her kulvarda belgelerle karşı çıkıyorsun (özellikle donanımda takip ediyorum seni).
          Şaka maka değil! gerçekten Opel'den bir hediye gelmesi lazım sana. clapclap clapclap clapclap clapclap
          INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orhan
            Insignia çok yakıyor efsanesine, tek başına cengaverce her kulvarda belgelerle karşı çıkıyorsun (özellikle donanımda takip ediyorum seni).
            Şaka maka değil! gerçekten Opel'den bir hediye gelmesi lazım sana. clapclap clapclap clapclap clapclap
            Çok teşekkür ederim abi. İnsanları bilgilendirmek önemli, ne yazık ki bazı marka fanatikleri kötülemek, çamur at izi kalsın modunda takılmak için elinden geleni yapıyor. 0-100 hızlanmasıyla ya da ne bileyim ağırlığı ile aracı kötülüyor bende bu konuda ciddi bir kaybının olmadığını belirterek insanları bilgilendiriyorum. Ayrıca Opel ne yazık ki ciddi anlamda sosyal ağlarda ve paylaşım sitelerinde bilgi transferi oluşturmuyor bu da günümüz çağında ciddi bir eksik. Beni videolarımdan bulup soru soran birçok insan var.

Yorum

smg05 boş ver kardesım atan atsın soyleyen soylesın ellerıne saglık hersy guzel olmuş bızlere tesekkür etmek duşer
              ahmet

Yorum

Dün 650 km yol teptim
                Ortalama 119 kmh
                Araç dolu klima açık
                Yakıt 10.8 lt
                Smg yardım et

Yorum

Çok yakıyo çok )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05

Düşer tabi. Ama yolun durumu da önemli.
                    Örneğin ben tam dolu ( tıka basa) çoğu zaman kılima açık ve dolu bir arabaya Hatay Trabzon- Trabzon istanbul hattında 5,1 ortalama yaptım.
                    Kullanıcı faktörü çok önemli. Örneğin bu Bayram arabayı ağabeyim aldı. Bi Trabzon yapıp gelecek. Ama göründüğü kadarıyla daha şimdiden benden yüzde otuz daha fazla yakacak. Üstelik seyahat süresinde o kadarda kazançlı çıkmayacak.
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

siz benzinli araçla nasıl 5-5,5 litre ortalama tutturuyorsunuz benim aklım ermiyor, ben dizel araçla 3.000 km yol yaptım geçen hafta ortalamam 5,9 litre (peugeot 3008 1.6 triptronik dizel)

Yorum

Muharrem eline saglik kardesim guzel bi inceleme olmus
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair

Çok yakıyo çok )
                          Hahahahha sana bi 4 beygir ve 2 vites takviye yapmak lazim
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                            Dün 650 km yol teptim
                            Ortalama 119 kmh
                            Araç dolu klima açık
                            Yakıt 10.8 lt
                            Smg yardım et
                            Abi senin 5 ile 6. vites örümcek ağı tutmuş. Getir oraları temizleyeyim düzelir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                              siz benzinli araçla nasıl 5-5,5 litre ortalama tutturuyorsunuz benim aklım ermiyor, ben dizel araçla 3.000 km yol yaptım geçen hafta ortalamam 5,9 litre (peugeot 3008 1.6 triptronik dizel)
                              Aslında hem kolay çünkü araç düzenli kullanılırsa o ortalamalar tutuyor aynı zamanda zor çünkü o zamanda çok sabırlı olmak gerekiyor.
                              Bizim araçlar isteyince çok keyif vererek kullanılıyor. E tabi öyle kullanınca da bayağı biraz kullanım farkediyor.
                              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                                Orjinal yazı sahibi: smg05

Düşer tabi. Ama yolun durumu da önemli.
                                Örneğin ben tam dolu ( tıka basa) çoğu zaman kılima açık ve dolu bir arabaya Hatay Trabzon- Trabzon istanbul hattında 5,1 ortalama yaptım.
                                Kullanıcı faktörü çok önemli. Örneğin bu Bayram arabayı ağabeyim aldı. Bi Trabzon yapıp gelecek. Ama göründüğü kadarıyla daha şimdiden benden yüzde otuz daha fazla yakacak. Üstelik seyahat süresinde o kadarda kazançlı çıkmayacak.

Yol her zaman dümdüz değil ki... Bu ortalamayı tutturabilmek için dümdüz yol lazım. Ayrıca o kadar dolu ve klima açık araç ile 70 ile filan gitmek gerek 5lt ortalama için...

Mesela benim araç 1.6t ve dün antalya kemer arası gidip geldim. Hızım genellikle 90–100 civarı... Klima açık ve araçta 4 yetişkin 1 bebek vardı. Bagaj doluydu... Araç bu halde 10.6lt yaktı mesela... Bana biraz fazla geldi...

Gerçi yol çok inişli çıkışlı belki ondan olmuştur...
                                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
                                X