Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ALARM SORUNU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ALARM SORUNU

iyi günler arkadaşlar aracım 1.6 180 hp cosmo aracıma dışarıdan darbe geldiğinde dörtlüler yanıyor yalnız ses çıkmıyor aynı şeyi içerideki hareket sensörünü devreye sokup denediğimde de ses çıkmıyor anlayan varsa yardımcı olursanız sevinirim :
    1.6 cosmo turbo flex opc jant sanroof ısıtmalı deri koltuk

Ynt: ALARM SORUNU

Araçlarımızda dikiz aynasının iki yanına bakan ve sadece araç içerisindeki hareketi algılayarak aktif olan bir alarm sistemi var.
    Denemek için araç içerisindeyken kilitleyin ve anahtarı kontaktan çıkarın..

Selamlar...
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

evet kitledim ve içinde hareket ettim dörtlü yanıyor ama ses yok
      1.6 cosmo turbo flex opc jant sanroof ısıtmalı deri koltuk

Yorum

Araçlarımızda dikiz aynasının iki yanına bakan ve sadece araç içerisindeki hareketi algılayarak aktif olan bir alarm sistemi var.
        Denemek için araç içerisindeyken kilitleyin ve anahtarı kontaktan çıkarın..
        defalarca denedim yapamadım ben
        1.6T COSMO karbon siyah
        17 FT 925'idi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizce27
          evet kitledim ve içinde hareket ettim dörtlü yanıyor ama ses yok
          Benim aracım da yan koltukta birisi otururken birkaç sefer kontak anahtarını da yanıma alıp kilitliyerek dışarı çıktım.Döndüğümde alarmın devreye girdiğini gördüm.Üstelik oldukça yüksek bir ses ile..Belki belli bir süre geçtikten sonra aktif oluyor olabilir..
          2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Belkide sireni arızalanmış olabilir.İçerideki hareket sensörü dikiz aynasındaki düğmesinden kapalımı diyeceğim ama dörtlüler yanıyor diyorsunuz.Alarm devereye giriyor ama sireni ötmüyorso.Sireninde sorun olabilir.Gerçi nerede olduğu hakkında fikrim yok ama.
            2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

İşleniyor...
            X