Ben şu an Landirenzo Turbo Kit kullanıyorum. Herhangi bir problemim yok. Aracın çekişinde herhangi bir problem yok.
Rahat rahat kullanıyorum. 3000. km'deyim. Takılalı 2 ay oldu.
Ortalama klimalı ve şehiriçi 13,5-14 litre / 100 km iken, şehirlerarası klimasız 10-10,5 litre /100 km gaz tüketimi oluyor. Örnek son Abant buluşmasında toplam 460 km'lik yol---196 TL/km gibi bir rakam oldu.
prinsin sitesine bakın arkadaşlar .. ben daha önce baktığımda turbo için kitleri olduğnu okumuştum... birde vialle i araştırın derim.. emme manifolduna sıvı olarak lpg yi püstürttüğü için motorda bir mikatra soğuma yapıyor.. filtre vs vs değişimi yok.. ayar araca göre kalibrasyon yapıyorlar .. diğerleri gibi daha servise uğrama yok.. benzine en yakın kit diye duymuştum... ama yinede her zaman dizel
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
yaramızı deşip durma surf abi yaptık bır yanlıslık ıste
öyle bir niyetim yoktu .. benimde ilk insigniam 1.6 t cosmo idi 4 ay dayandım
biz de dayanamıyoruz artık hem boyut hem de yakıt olarak şehiriçinde olmuyor insignia .Uzun yol arabası.Şehiriçi günlük kullanım için fiorino alcaz galiba :/
Tamamen kendi kullandığım km ile ilgilidir.Herkes kendi km sine göre hesaplar artık
Anladığım kadarı ile dizel insignialar 250 tl den aşağıya yakmıyor.Kendi aracımın yakıt tüketimide 350 tl olduğundan şöle bi hesap yaptım.
Aylık ortalama 1.000 km yapıyorum buda ayda 350.00 tl denk gelir.Dizel araç olsa 250.00 tl ye O zaman bu durumda aylık 100.00 tl fark yapar.yılda 1.200,00 tl eder o da.
Şimdi araç dizel olsa 2.00 motor olacağından bandrol 1.800 civarı bizimki ise 650 yane 1200 tl aradaki fark.
bide kasko bedeli üzerinden hesap yaparsak %70 indirimle 62.000 tl üzerinden 840 yaptığım kasko dizelde nerden baksanız 1.500 civarı tutar.yıllık bakımda dizel nerden baksanız 200-250 tl arası fark eder.ortalama 1.000 tl de böyle fark ederse ayda en az 2.000 km yapmak gerekir.Buda benim gibiler için yane ayda 1.000 km yapanlar için hiç cazip değil.
Bu arada 2.0 otomatik dizel aracın şehiriçi 300 tl den az yakacağını sanmıyorum.
Yorum