Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Pedal Seti
Collapse
X
-
Ynt: Pedal Seti
http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...C,PR-2499.html
benim aracım manuel vites. kendi aracım için bakmıştım. umarım yardımcı olmuşumdur1.6T COSMO karbon siyah
17 FT 925'idi
-
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/a...-seti-90599760
fiyatı da indirmişler bu arada
Yorum
-
Ne iyi oldu bu konuyu gördüğüm.Bende istiyordum bu opc pedal setinden fiyatı pahalı geliyordu.Alınacaklar listesindeydi.Bunu gördüm hemen aldım.Birde opc sinyal çerçevesini ucuza bulsak.2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
-
Ne iyi oldu bu konuyu gördüğüm.Bende istiyordum bu opc pedal setinden fiyatı pahalı geliyordu.Alınacaklar listesindeydi.Bunu gördüm hemen aldım.Birde opc sinyal çerçevesini ucuza bulsak.1.6T COSMO karbon siyah
17 FT 925'idi
Yorum
-
Ben bundan bahsetmemiştim gaz pedalı benim resimde gösterdiğim gibi yerden çıkabiliyor mu? Yani BMW ve Mercedes 'de olduğu gibi ama eğer benim dediğim olmuyorsa, sizin attığınız linkteki gayet güzel.. Taktırmayı düşünebilirim.. Bu arada benim arabamda manuel her 180'likler gibi1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
-
2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Yorum
-
Ben bundan bahsetmemiştim gaz pedalı benim resimde gösterdiğim gibi yerden çıkabiliyor mu? Yani BMW ve Mercedes 'de olduğu gibi ama eğer benim dediğim olmuyorsa, sizin attığınız linkteki gayet güzel.. Taktırmayı düşünebilirim.. Bu arada benim arabamda manuel her 180'likler gibi1.6T COSMO karbon siyah
17 FT 925'idi
Yorum
-
OPC (Yan sanayi) Pedallarım bugün geldi.Yerlerine taktım.OPC nin orjinali nasıl duruyor ve malzemesi nasıl tam bilmiyorum.Ama genelde sonradan takılan pedal setleri cuk oturmazlar ayağınızın altında oynar rahatsız eder.Bunlar denildiği gibi mevcut pedallara bire bir uyumlu.Hiç oynama yapmıyor.Gayet stabil.Bunlarda resimler.Araç üzerinde çekim yapmadım.
2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
Yorum