kardeşim hadi hayırlı olsun inşallah bi sorun çıkartmaz eğer değerler doğru ise ileride sorun olabilir o kadar fazla sıkıştırma
heeyt benim profesör kadirime bak hemende ne olacağını söyledi haha tork eğrisi diye bir şey var bak fotoda gözüküyor 3500 devirden sonra motoru korumak için kısılmış üst devirlerde aşağı düşüyor kolay kolay bir şey olmaz motora
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
haha dopru daha öncede bi kaç kez çıkmıstı pistonlar yamulmustu sanzumanlar o zamanlarda bişi olmaz diolardı fazla sıkıstırırsa alinin arabasındada sıkıntı olur gerçi o değerlerin doğru olma olasılığıda düşük sıkıntısız biner inşallah kardeşim ama torku 300lerde bırakmakta fayda vardı
hasan abinin arabasının değerlerini bilmiyorum ama en sağlıklı yazılımlı araç onunkisidir herhalde
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Hayırlı Olsun. İnşallah kötü sonuç olmaz. Ben sağlıklı olsun diye torkumu düşük yaptırmıştım. Torkunuz biraz bana fazla geldi. Tabi allah esirgesin. Bişey olmazsa böylesi daha iyi.
Bende yaptırdım 222 bg veri aldım. Torkum 304 nm civarı ( 300-310 nm arasında ama tam net hatırlamıyorum değeri )
Bende açıkcası çok memnunum.
haha dopru daha öncede bi kaç kez çıkmıstı pistonlar yamulmustu sanzumanlar o zamanlarda bişi olmaz diolardı fazla sıkıstırırsa alinin arabasındada sıkıntı olur gerçi o değerlerin doğru olma olasılığıda düşük sıkıntısız biner inşallah kardeşim ama torku 300lerde bırakmakta fayda vardı
hasan abinin arabasının değerlerini bilmiyorum ama en sağlıklı yazılımlı araç onunkisidir herhalde
doğru diyorsun daha önce pistonuda kırdım piston kolunuda yamulttum ve bu motorun nerede ne yapıcağını iyi öğrendim dyno çıktısına bakıp tork eğrisinin nasıl olduğunu gördükten sonra o motora ne olup olmayacağını söyleyebilirim bu tecrübe işidir kadirim sende ilerde tecrübe kazanırsan böyle ezbere konuşmazsın
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum