Duyuru

Collapse
No announcement yet.

karter muhafazası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• karter muhafazası

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.

http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...si,PR-606.html

İnternette dolaşırken linkteki karter muhafazasını gördüm. Aracında karter muhafazası olanlarınki bundan mı, değilse alsam iş görür mü, daha önce alan var mı, bu siteyi bilen alışveriş eden var mı
    çok soru sordum
    cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
    1.6T COSMO karbon siyah
    17 FT 925'idi

Ynt: karter muhafazası

Uğur kardeşim senin arabandada olması gerek kartel muhafaza yani bir çok insigniada var baktınmı yokmu sende eğer yoksa alınabilir tabiiki ama servisteki kadar sağlammıdır orası meçhul
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ben bunu alıp taktırdım.Takan özel servis kaça aldığımı sordu söyledim iyi yapmışsın.Serviste takılanda bu yerli olan demişti.Aracınızda yoksa alıp takabilirsiniz sorun yok.Bağlantı için perçin tipi somun la bağlanıyor.Yanında gelmiyor.
      2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Türkiye yollarında her araç için bence metal karter koruma şart

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bende bu linkten satın aldım. Bugün ürün elime ulaştı yarın taktırmayı düşünüyorum. Kesinlikle olması gereken bişey önceki aracımda hafif bir yokuşu çıktıktan yolun ortasına düşmüş bi taşın üzerinden geçmek zorunda kalmıştım. Karter muhafazası olmasaydı neler olurdu bilemiyorum.. Bu tecrübeyi yaşadıktan sonra insigniama hemen taktırma kararı aldım.
          Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

konu eski ama dikkatimi çekti, ilandaki fotoğraf ile bizim forumdaki linki karşılaştırın

http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...si,PR-606.html
            http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=208.0
            InsigniaTEAM

Yorum

Forumdaki resmi kullanmışlar değil mi

Yorum

Karter muhafaza konusu açıldı araya birşeyde ben sıkıştırayım.Yağ değişimi yaptırdım mecburen karter koruma sökülüyor.Zaten bağlantısı garip bir parça.Perçinli somunla bağlanıyor.Söküp takmaya gelecek bişey değil.Sökünce somunlar boşalıyor.Yada benimkine uygun somun takmadılar.
                2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                  Forumdaki resmi kullanmışlar değil mi
                  aynen

Orjinal yazı sahibi: OkanB
                  Karter muhafaza konusu açıldı araya birşeyde ben sıkıştırayım.Yağ değişimi yaptırdım mecburen karter koruma sökülüyor.Zaten bağlantısı garip bir parça.Perçinli somunla bağlanıyor.Söküp takmaya gelecek bişey değil.Sökünce somunlar boşalıyor.Yada benimkine uygun somun takmadılar.
                  tekrar takınca yine sıkmıyor mu? ben mıntajını izlemiştim sanki sök-tak yapılabilecek gibi duruyordu
                  InsigniaTEAM

Yorum

Ben egsozcuya içersinde gelen somunları şaşeye kaynak yaptırdım. Cıvatalar ile sıkıyoruz. Sizede öneririm en azından aklınızda kalmıyor acaba gevşermi veya bir yere sürtünce yerinden kaçarmı gibi sorunları unutuyorsunuz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasip
                      Ben egsozcuya içersinde gelen somunları şaşeye kaynak yaptırdım. Cıvatalar ile sıkıyoruz. Sizede öneririm en azından aklınızda kalmıyor acaba gevşermi veya bir yere sürtünce yerinden kaçarmı gibi sorunları unutuyorsunuz.
                      ama o somunların özelliği kaza anında karteri bırakması
                      InsigniaTEAM

Yorum

Benimde aklıma geldi ancak düşününce bırakmaması daha çok işime geldi

Yorum

Ben aracı alırken serviste karter muhafaza taktırmıştımm.. 150 tl idi fiyatı.. sökülüp takılması kolay.. bişeyy ..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Banada somunları kaynat dediler.Ben şaseye kaynak deydirmek istemedim.Boyasan bile zamanla pas yapar gibi geliyor.Somunlardan bir set yedek almak lazım yağ değişiminde bozulan olursa yenisini taksın.

Yorum

Arkadaşlar benim anladığım kadarıyla insignia'da Gm'in ürettiği orjinal karter koruma diye metal olarak üretilen ve sonradan alıp takabileceğimiz bir parça yok mütabık mıyız? Taktırılanların tümü yan sanayi ürün galiba.

Yorum

İşleniyor...
                              X