arkadaşlar uzun zamandır halojen farları xenonlara çevirmek için bilgi alıyodum fakat merceksiz xenonları kimse önermedi için bende afl far buldum adamla fiyatta anlaştım fakat servis aracın orjinali olmadı için biz takamayız dedi(arpel).bende bunun üzerinde diger servisi aradım(onatca)onlarda bu arabaya afl far olmaz dedi cosmolarla elegancelar farklı imiş miş miş de miş miş bende dedim sadece uzun kısa yansın bide otomatik far asistanı çalışsın dedim yapamazyız aynı arabalar deil dedi.şimdi benim napmam lazım hayır cosmolarla eleganceler çok farklı araçlarmı bi anlam veremedim ben komple afl çalışsın istemiyorum ki istedigim belli bu konuda bana yardımcı olabilicek varmı veya daha önce yaptırmış olan ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
XENON HÜSRANI
Collapse
X
-
Ynt: XENON HÜSRANI
Opel araçları üretirken modeller arasındaki aksesuara göre araçta alt yapı yapıyor ve bunu servisler değişimi ve modifikasyonuna girmiyorlar.
o yüzden Özel tuning firmaları yapıyor yada kendi personeline güvenen yetkili servislerde yapabiliyor sonuçta istanbulda yapılmış örnekleri var
Çağrıdan bilgi alabilirsiniz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOpel araçları üretirken modeller arasındaki aksesuara göre araçta alt yapı yapıyor ve bunu servisler değişimi ve modifikasyonuna girmiyorlar.
o yüzden Özel tuning firmaları yapıyor yada kendi personeline güvenen yetkili servislerde yapabiliyor sonuçta istanbulda yapılmış örnekleri var
Çağrıdan bilgi alabilirsiniz.
ankarada odak ın subesi var sanırım acaba onlar yapıyolarmı.
Orjinal yazı sahibi: adamsappleKısa-uzun çalışır şekilde yapılır fakat uzun far asistanı çalışmayacaktırsiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Buyrun benim
Diğer profilime mesaj attığın için gün içinde görmedim.
- Edition farına bixenon mercek uygulanabilir.
- Çıkma Cosmo farına bixenon yapılabilir.
Ankara şubemizde yaptırabilirsin.
Uygulamalarda otomatik far sensörü çalışır.
Cosmo farında uzunlar çalışmaz, merceği değiştirerek uzun-kısa bixenon çalıştırılabilir.
Farın içini açmışken aşağıda yaptığımız gibi custom çalışmada yapılabilir
[img width=800]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/405629_457325637678574_987395642_n.jpg[/img]
Yorum
-
heh istedim cevabları almaya basladım.çagrı sence cosmo farmı alim ozmn mercegi degiştirelim.yoksa edition farınamı mercek uygulaması yapılsın.siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
ankara odak telefonunu biliyomusun özelden yazsan.bide bu uygulamaları yaptırdımda aracın garantisi iptal olurmu kaskoda filanda sıkıntı çıkarmı pekisiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
şimdi ankara odakla görüştüm.orjinal farı yaptırcam onuda istanbula göndericeklermiş orda mercekmi ne degişcekmiş bi orası ile görüşüp fiyatını alıp dönücek bana dur bakalım inşalla güzel bi uygulama olur.siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
arada ne kadar fark var bilmiyorum ama bence orijinal i hiç bozma cosmo donanımdaki farı taktır derim tabiki naçizane fikrim ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
ztn öyle olucakda 0 ını ztn yetkili servisler takmıyor ayrıca 0 afl fiyatları 3 ay önce sordumda işçilikle 8 bin tl civarı idi.ama çift afl far takımı bulduk onu uygulacaz kısmet olursasiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
Yorum