Duyuru

Collapse
No announcement yet.

XENON HÜSRANI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• XENON HÜSRANI

arkadaşlar uzun zamandır halojen farları xenonlara çevirmek için bilgi alıyodum fakat merceksiz xenonları kimse önermedi için bende afl far buldum adamla fiyatta anlaştım fakat servis aracın orjinali olmadı için biz takamayız dedi(arpel).bende bunun üzerinde diger servisi aradım(onatca)onlarda bu arabaya afl far olmaz dedi cosmolarla elegancelar farklı imiş miş miş de miş miş bende dedim sadece uzun kısa yansın bide otomatik far asistanı çalışsın dedim yapamazyız aynı arabalar deil dedi.şimdi benim napmam lazım hayır cosmolarla eleganceler çok farklı araçlarmı bi anlam veremedim ben komple afl çalışsın istemiyorum ki istedigim belli bu konuda bana yardımcı olabilicek varmı veya daha önce yaptırmış olan ??

siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Ynt: XENON HÜSRANI

Opel araçları üretirken modeller arasındaki aksesuara göre araçta alt yapı yapıyor ve bunu servisler değişimi ve modifikasyonuna girmiyorlar.

o yüzden Özel tuning firmaları yapıyor yada kendi personeline güvenen yetkili servislerde yapabiliyor sonuçta istanbulda yapılmış örnekleri var

Çağrıdan bilgi alabilirsiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kısa-uzun çalışır şekilde yapılır fakat uzun far asistanı çalışmayacaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Opel araçları üretirken modeller arasındaki aksesuara göre araçta alt yapı yapıyor ve bunu servisler değişimi ve modifikasyonuna girmiyorlar.

o yüzden Özel tuning firmaları yapıyor yada kendi personeline güvenen yetkili servislerde yapabiliyor sonuçta istanbulda yapılmış örnekleri var

Çağrıdan bilgi alabilirsiniz.
        abi cagrıya forumdan ulaşamıyorum ve istanbul biraz uzak kalmaz mı ama tam olarak fiyatı bagdaştırsak istanbulada gelebilirim.
        ankarada odak ın subesi var sanırım acaba onlar yapıyolarmı.

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
        Kısa-uzun çalışır şekilde yapılır fakat uzun far asistanı çalışmayacaktır
        yok onu ögrendimde asistandan kastım otomatik far asistanı kendi kendine yanıp sönmesini kastettim
        uçan teneke fiorino

Yorum

Far sensörü editionlarda varsa o da çalışır sanırım

Yorum

edition deil elegance paket benim aracın cosmodan tek eksigi afl farlar bide koltuk ayarı
            uçan teneke fiorino

Yorum

Buyrun benim
              Diğer profilime mesaj attığın için gün içinde görmedim.

- Edition farına bixenon mercek uygulanabilir.
              - Çıkma Cosmo farına bixenon yapılabilir.

Ankara şubemizde yaptırabilirsin.
              Uygulamalarda otomatik far sensörü çalışır.
              Cosmo farında uzunlar çalışmaz, merceği değiştirerek uzun-kısa bixenon çalıştırılabilir.
              Farın içini açmışken aşağıda yaptığımız gibi custom çalışmada yapılabilir

[img width=800]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/405629_457325637678574_987395642_n.jpg[/img]

Yorum

heh istedim cevabları almaya basladım.çagrı sence cosmo farmı alim ozmn mercegi degiştirelim.yoksa edition farınamı mercek uygulaması yapılsın.
                uçan teneke fiorino

Yorum

Bence biraz zevke bağlı, kimisi Edition farını sever kimi Cosmo'nunkini, Edition farına mercek takınca da farklı bir görüntüsü oluyor. ama orjinallik adına da Cosmo daha iyi.

Yorum

ankara odak telefonunu biliyomusun özelden yazsan.bide bu uygulamaları yaptırdımda aracın garantisi iptal olurmu kaskoda filanda sıkıntı çıkarmı peki
                    uçan teneke fiorino

Yorum

Odak Dynamics Ankara - 0312 212 15 55

Garanti konusunda bizim açımızdan sıkıntı çıkmaz ama diğer servislerle ilgili birşey diyemiyorum. Far ile ilgili problemlerde garanti kullandırmayabilirler.

Yorum

şimdi ankara odakla görüştüm.orjinal farı yaptırcam onuda istanbula göndericeklermiş orda mercekmi ne degişcekmiş bi orası ile görüşüp fiyatını alıp dönücek bana dur bakalım inşalla güzel bi uygulama olur.
                        uçan teneke fiorino

Yorum

arada ne kadar fark var bilmiyorum ama bence orijinal i hiç bozma cosmo donanımdaki farı taktır derim tabiki naçizane fikrim ihihi
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Far üzerinde yapılacak değişiklik zaman alacak. Farları direk bize kargolarsın, gerekli tadilatı yapıp Ankara şubemize göndeririz, montaja hazır olduğu zaman Ankara'ya gidersin. Hem zaman kaybı olmaz hem git-gel yapmazsın

Yorum

ztn öyle olucakda 0 ını ztn yetkili servisler takmıyor ayrıca 0 afl fiyatları 3 ay önce sordumda işçilikle 8 bin tl civarı idi.ama çift afl far takımı bulduk onu uygulacaz kısmet olursa
                              uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
                              X