Duyuru

Collapse
No announcement yet.

görüşlerinizi alabilir miyim???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: görüşlerinizi alabilir miyim???

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    bu bir tek opc sorunu değil adamlar 200 bin euroya aldıkları arabaları 8-9 yaşlarında, 50 bine satamıyorlar, arabada kâr gibi bir düşünceniz olmasın bence de alacaksanız alın hiç bekletmeyin, 90 bine illa ki verirler yoksa o aracı da satamazlar, bu galeri değil mi zaten en fazla 60 ya da yetmişe almıştır, 67 bin tl'ye 2.8 V6 satıyorlar onu da bir düşünün, bir çok 1.6 2012-13 modeller 60 65 arasına gidebiliyor düşünün, bir tek bu aracın piyasası ölü olmayacak, sahibinden de bu tarz araçları favorilerime alırım (E55 AMG, M5, Cayenne Turbo, infiniti FX45 gibi) hiçbirisi de yıllardır satılmıyor zannetmiyorum onları birisinin arayıp sorduğunu da ama galeriler hala satıyor onları alacaksınız, 90 bin vereceksiniz, satmanız gerektiğinde belki 50 bine bile satamayacaksınız, o yüzden alacaksanız alın aklınızda acaba varsa almayın
    kardesim ben araca ilk bakmaya gittiğimde orada ki elemana 95 lira teklif ettim,o da bu arac kolay kolay satılnaz abi cok iyi rakam ödedin,salı gününe kadar ararız seni dedi...dün görüştüğümüzde aracın 105.1 liraya satıldıgını soyledi.dogrusu aracın satıldıgına uzuldum ama ben o parayı vermezdım o yuzden de cok fazla dert etmıyorum,opc ınsıgnıa yı ne kadar sevsem de bu hesapsız-kıtapsız bır sevgı degıl o yuzden hayırlısı olsun...aramaya ve beklemeye devam...herkese yorum ve fıkırlerı ıcın cok tesekkur ederım,opc den vazgecmıs degılız,beklemeye devam...

Yorum

ustam bişi sorsam 1.6 alsanız cosmo 50 bine filan 2 el ona 10 bin kadar masraf edip opc tampon direksiyon topuz filan öyle istemezmisiniz zevk sizin tabide ama bunu yapmadan önce malzemeler bulunuyorsa deneseniz daha uygun olurdu
      siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
      uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
        ustam bişi sorsam 1.6 alsanız cosmo 50 bine filan 2 el ona 10 bin kadar masraf edip opc tampon direksiyon topuz filan öyle istemezmisiniz zevk sizin tabide ama bunu yapmadan önce malzemeler bulunuyorsa deneseniz daha uygun olurdu
        kardesim o tarz bir sey pek dusunmuyorum,ama yıne de dedıgım gıbı ınsıgnıa opc den vazgecmedım henuz...genelde opelın yuksek hacımlı motorlarını sevıyorum...

Yorum

bi yandanda fiyat ve elden çıkarmayı düşündünüz için demiştim.karar sizin
          siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
          siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
          uçan teneke fiorino

Yorum

arkadaslar bu aracları bilen var mı??
            http://www.sahibinden.com/opel-insignia-2.8-opc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: suki
              arkadaslar bu aracları bilen var mı??
              http://www.sahibinden.com/opel-insignia-2.8-opc
              test sürüş aracıydı, ben epey hırpalamıştım tavsiye etmem benim gibi niceleri kullandı, ama tabii bu araba da hırpalamak için yapılıyor o ayrı fiyat biraz yüksek

Yorum

bence 10 numara ama fiyat pahalı 90a versin hemen alınır hırpalansada pek bişey olmaz abi debriyajı değiştirirsin bide fren balatalarını bi sorun kalmaz
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

test aracı ise pek olumlu bakmam açıkçası...linkde bi beyaz opc daha vardı 2012 model,otomatik,12bin km.de.temiz bi arac gibi gorunuyordu ama iletişim bilgileri yoktu ilanda,sadece satıcı adı ve soyadı vardı ve semt olarak ulus diye geçiyordu.ilan ertesi gün kaldırıldı ve ben adamın adı ve soyadını yazmamışım o yüzden kontak kuramadım satıcıyla...gerçi fiyat da çok aşırı pahalıydı.140 lira yazmıştı adam fiyata.

Yorum

Şahaneymiş bu kırmızı . eğer boya falan yoksa kesinlikle alınabilir

Yorum

İşleniyor...
                    X