Duyuru
Collapse
No announcement yet.
görüşlerinizi alabilir miyim???
Collapse
X
-
Ynt: görüşlerinizi alabilir miyim???
son sahibi olma riskiniz çok yüksekBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
bi zamanlar 80 bine vardı beyaz sportourer modeli hem son sahibi olma riskiniz yüksek hemde araç otomatik vites garip alınmaz benceBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
kadire katılıyorum 6&8 silindirmi o nedir öyle benzinli traktör gibi yakar ve otomatikle olmakla beraber yeni kasalarıda çıkıyor ki hani satsanızda eylülden sonra baya düşük bi rakama gidebilir bunların dışında rüya gibi bi araçsiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
bu kadar paralar verildikten sonra az daha çıkarsınız rs4ler rs6lar alırsınızBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusufkadire katılıyorum 6&8 silindirmi o nedir öyle benzinli traktör gibi yakar ve otomatikle olmakla beraber yeni kasalarıda çıkıyor ki hani satsanızda eylülden sonra baya düşük bi rakama gidebilir bunların dışında rüya gibi bi araç
Yorum
-
sorunun cevabı açık ve net 100bin tlyi gözden çıkartırsanız alın binin ama o paranın büyük miktarının çöpe gitme ihtimalide yüksek
cevabınızı almıssınızdır umarımBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
size yanlış yere geldiniz demedim ztn aracın artıları eksileri hakkında bildim kadarı ile bilgiler vermeye çalışıyorum bi kaç ay sonra neler olabilicegini söyledim ha bide resmi siteden 0 ına baktım opc paket haric 200 bini geçiyor 12 bindeki araca göre 112 bin fena deil önemli bi kazası degişeni yoksa ama pazarlık ztn olur ne kadar düşürebilirsenizsiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusufsize yanlış yere geldiniz demedim ztn aracın artıları eksileri hakkında bildim kadarı ile bilgiler vermeye çalışıyorum bi kaç ay sonra neler olabilicegini söyledim ha bide resmi siteden 0 ına baktım opc paket haric 200 bini geçiyor 12 bindeki araca göre 112 bin fena deil önemli bi kazası degişeni yoksa ama pazarlık ztn olur ne kadar düşürebilirseniz
Yorum
-
bence bu tamamen zevk işi yok benzin miş yok son sahibiymiş siz bunlara kulak asmayın derim adamlar 1930 model 6000 motoruna biniyor paşa gönlünüz ne istiyorsa onu alın derimHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum