Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Trafik cezası hakkında bilgilendirebilecek olan varmı ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Trafik cezası hakkında bilgilendirebilecek olan varmı ??

Arkadaşlar 15.03.2008 yılında Ankarada çalıştığım firmanın aracı ile samsunda radara girdim.237 tl ceza bana kesildi ve elime verildi.bende döndüğümde ceza makbuzunu patrona verdim.yaklaşık 15 gün sonrada işten ayrılmak gerektiği için patron bu cezayı benim maaşımdan kesti.
    tabi bunu kesitiğine dair elimde hiç bir belge yok.200 tl kesintiyle beraber maaşımı aldım.16.07.2013 tarihinde antalyada yediğim bir radar cezası adresime gönderildi.direk plakaya yazılmış.bende bu cezayı kontrol etmek için internetten araştırma yaparken edevlet sitesinde 711 TL lik trafik cezası borcu ile karşılaştım.bu borç samsunda yediğim trafik cezasının faizi ile birlikte toplam tutarı.şerefsiz herif cezayı ödememiş.ve bor katlanmış 3 katı olmuş.Şimdi bu borcu ben ödemezsem borcun ilk muhattabı ben miyim yoksa şirket üzerine olan araç sahibimi?
    eğer ben isem tıpış tıpış gidip ödeyecem bu borcu başka çaresi kalmadı,ama direk ruhsat sahibi ise ödemiyecem?
    ama edevlettede borç benim görünüyo kafayı yiycem uyuz oldum..konu ile ilgili fikir söyleyebilecek varmı acaba??
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Ynt: Trafik cezası hakkında bilgilendirebilecek olan varmı ??

Bende bir kere kiralık araçla ceza yemiştim. Ödedim sanıyordum, ödemeyi unutmuştum. 2 yıl sonra faiziyle birlikte ödemek zorunda kaldım. Bu durumda ruhsat sahibi değilde, tutanakta ismi yazan kişi ödüyor cezayı.
    2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

anlaşılan şemsiye olacak
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Eger polis cezayı durdurup makbuz verdiyse tc numarasına işliyor borcu
        ama durdurmadan eve gelen ceza makbuzu plakaya yazıldığı için ruhsat sahibi sorumlu
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

kanunen borç sizin, hakikatte ise alacaklısınız o adamdan...
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
          X