Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA 1.6 115 HP

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• INSIGNIA 1.6 115 HP

arkadaşlar 2012 1.4 140 aracım var. bir arkadaşımda 115 bg lpg uyumlu insignia almak istiyor.ben 115 bg insignia hiç kullanmadım. Sizce verdiğim ilandaki araç nasıl. bide 115 bg olunca biraz tereddüt yaşıyor kasa ağır falan diyenler olmuş bu kasayı kullanan varsa yorum yaparsa çok sevinirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31421217/detay

Ynt: INSIGNIA 1.6 115 HP

tabiki sizin aracınıza göre agır kalıyor... klima kullanırken 6 vitesi ve dik bayırlarda 5 vitesi unutun... ama işin icin de lpg varsa 115 dogru düşünce...

Yorum

fiyatı da fena degil bende benim aracı satıyorum 2009 55000km edition 43000 tl istiyorum ihihi

Yorum

bir eski 115 bg kullanıcısı olarak, yokuşlar sıkıntılı ve yokuşta kalkış yapmak da sıkıntılı, araç yüklüyken yokuşta kalkış yapmak imkansız, lpg uyumu var ve az da tüketiyor ama 1.4 140 bg alsın bence zorlayıp, o araç adamı kanser eder

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          bir eski 115 bg kullanıcısı olarak, yokuşlar sıkıntılı ve yokuşta kalkış yapmak da sıkıntılı, araç yüklüyken yokuşta kalkış yapmak imkansız, lpg uyumu var ve az da tüketiyor ama 1.4 140 bg alsın bence zorlayıp, o araç adamı kanser eder
          söyledigin kadar degil bir bucuk senedir kullanıyorum aracı kötüledigin gibi degil.... üzüm bagına arasıra gidiyorum, toprak ve de sarp bir yol genelde arabada bazen işcilerde oluyor 4-5 kişi ... hic üzmedi beni

Yorum

arkadaşlar bu arabanın performansı 2004 üstü 105 beygirlik opel vectradan daha mı kötü??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enestrakya
              söyledigin kadar degil bir bucuk senedir kullanıyorum aracı kötüledigin gibi degil.... üzüm bagına arasıra gidiyorum, toprak ve de sarp bir yol genelde arabada bazen işcilerde oluyor 4-5 kişi ... hic üzmedi beni
              abi kullanan birisi olarak söyledim, gerçekten satma sebebimiz yokuşta kalkmaması, düz gidişi hiç kötü değil, ben 100 bg'lik ufak arabaları lpg'de ezip geçiyordum düşünün, ama yokuş performansı hele de klima açıksa çok kötü, yoksa orta hızlarda ve düz yolda gidişi gayet iyi

Orjinal yazı sahibi: sadık19
              arkadaşlar bu arabanın performansı 2004 üstü 105 beygirlik opel vectradan daha mı kötü??
              105'lik vectrayı bilmem, ama yokuşlarda sıkıntı

Yorum

Ben kullanmadım ama yorumlar bence gayet yeterli, memnun kalan yok gibi birşey.
                Bu fiyatlara bir ufak segmente geçmenizi tavsiye ederim mesela Honda Civic, gerek performans gerek yakıt olarak çok çok daha iyidir. (İstenilirse birçok farklı araç opsiyonu çıkartılabilir)

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Ben astra h kasa kullandim 5 yil 1200 kg oldugu halde bizi kanser ediyodu arac yokusta kaldiginda gaz yemiyo ve cikmiyordu simdi inaignia minm 1500 kg ve 3 kisi bindiginde 1800 kglere yakin olur hic tavsiye etmem birde tup koyarsaniz yokuslarda 94 dogan s gibbi olur
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                  X