Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni arac ve afl farlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni arac ve afl farlar

Anadolu'da bu tarz xenonlara pek alışık degiller sanırım. Bende bayram tatilim boyunca Kayseri, nevsehir, Aksaray civarlarında aynı problemle karşılaştım sürekli..
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Kameranın önüne nasıl yapıştırdınız HGS yi ben onu anlayamadım.Kameranın önüne içten ulaşamamanız lazım.HGS yi dışarıdanda takmayacağınıza göre?
      2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Ara sıra banada yapıyorlar selektor anlamadım bu bi xenonlar yukarı aşagı yaparak en aracın agırlıgına göre en uygun yüksekligi ayarlamıyorlarmı?
        2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Yorgun sürücülerin gözlerini ışıklar daha çabuk etkiler..
          Nadiren oluyorsa tahminim yorgun sürücülerden kaynaklanıyor.. Eğer yarısı selektör yapıyorsa.. ayarınız biraz yüksek demektir serviste alyan anahtarla ayar yapıyorlar..
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

benimki direk manuel haha
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Aynı sorun uzun zamandır bende de oluyordu. Eğer otomatik uzun far asistanında kullanıyorsanız araç 120 km/sa hızın üstünde farlar kısa dahi olsa mercekleri biraz olsun yukarıya kaldırıyor. Bu da sanki uzun farlara yakın bir ışık veriyor. Normalde bile kuvvetli olan farlar daha da kuvvetli oluyor. Bayram dönüşü insanları rahatsız etmemek için farları otomatik konumunda yalnızca kısa far konumuna getirerek sorunu çözdüm. Bu şekilde AFL far fonksiyonlarını kullanamıyorsunuz ancak insanları da rahatsız etmemiş oluyoruz. Aksi halde hem takip ettiğiniz araçlardan hem de karşı şeritte kilerden oldukça fazla tepki alıyoruz. Bir kaç kez karşı şeritte Insignia ve bir adet de Mokka gördüm farlar gerçekten göz alıcı!
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                Aynı sorun uzun zamandır bende de oluyordu. Eğer otomatik uzun far asistanında kullanıyorsanız araç 120 km/sa hızın üstünde farlar kısa dahi olsa mercekleri biraz olsun yukarıya kaldırıyor. Bu da sanki uzun farlara yakın bir ışık veriyor. Normalde bile kuvvetli olan farlar daha da kuvvetli oluyor. Bayram dönüşü insanları rahatsız etmemek için farları otomatik konumunda yalnızca kısa far konumuna getirerek sorunu çözdüm. Bu şekilde AFL far fonksiyonlarını kullanamıyorsunuz ancak insanları da rahatsız etmemiş oluyoruz. Aksi halde hem takip ettiğiniz araçlardan hem de karşı şeritte kilerden oldukça fazla tepki alıyoruz. Bir kaç kez karşı şeritte Insignia ve bir adet de Mokka gördüm farlar gerçekten göz alıcı!
                Ben bahsettiğiniz sorunları yaşamadım hiç bir şekilde...
                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                  Anadolu'da bu tarz xenonlara pek alışık degiller sanırım. Bende bayram tatilim boyunca Kayseri, nevsehir, Aksaray civarlarında aynı problemle karşılaştım sürekli..
                  Arkadaşım sen de benim hemşerilerimi direkt köylü ilan ettin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                    uzun süredir forumu takip edemiyordum tatil dolayısıyla.Yer ile alakalı değil bence çünkü Kayseri'de Ankara ve İstanbul'da olan bir çok lüks aracı görmek mümkün hgsnin yerini değiştirdikten sonra sellektör azaldı.Ama nadiren de olsa yine yapanlar var.
                    1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OkanB
                      Kameranın önüne nasıl yapıştırdınız HGS yi ben onu anlayamadım.Kameranın önüne içten ulaşamamanız lazım.HGS yi dışarıdanda takmayacağınıza göre?
                      kameranın görüş açısının olduğu hizaya yapıştırmıştım aracı ilk aldığımda ve tabiki içerden yapıştırdım.O yüzden karşıdan gelen araçları ve yolun durumunu tam seçememe durumu oluştu sanırım.Daha sonra camın üst kısmında noktalı olan bölüme yeni bir hgs etiketi yapıştırdım.Zaten kullanma kılavuzunda da etiketlerin o bölgeye yapıştırılması gerektiği yazıyor aracı ilk alıp hemen yola çıkmanın verdiği heyecanla öyle bir hata yaptım başta.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        Konuyu yeni okudum, hgsyi kamera onune yapistirdiysaniz arac belli hizi gectikten sonra uzunlari otomatik yakar, hgsden dolayi da karsidan gelen araclari algilamayabilir. Belki sorunu cozmussunuzdur ama dipnot bulunsun diye yaziyim dedim.
                        hgsnin yerini değiştirdikten sonra sellektör yapanların sayısında epey bir azalma oldu çağrı hocam ama yine de arada olmuyor değil özellikle tek şeritli yollarda karşıdan gelenler yapıyor giderken dikkat ediyorum yükseklik ayarı mı bozuk diye ama önümdeki aracın kesinlikle stop lambalarının üstüne çıkmıyor far ışıkları uzun far asistanı da karşıdan araç gelir gelmez kısaya dönüyor sanırım afl farlar biraz fazla parlak aracı almadan önce Odak Bayrampaşa'da ekspertiz yaptırmıştım orda farlara baktılar mı bilmiyorum ama aracın genelinde herhangi bir sıkıntı olmadığı söylendi.

Yorum

İşleniyor...
                        X