Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni arac ve afl farlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni arac ve afl farlar

Merhaba arkadaslar Araniza yeni katilmama ragmen forumu epeydir takip ediyordum
    Ve passat mi insignia mi accord mu derken en sonunda 2.el temiz 5binde 1.4 edition elegance
    Stil paketli ve necvox navigasyonlu insigniami aldim suan icin cok memnunum
    Insallah hep de oyle kalirim.Ama tek derdim geceleri yolculukta afl farlarim
    karsidan gelenlerin cok gozunu aliyor gelenlerin yarisi selektor atiyor
    Kisa yanmasina ragmen sizde de bu sorun var mi yoksa ayari var midir
    Araci daha tam anlamiyla kesfedemedim burdan okudukca ogreniyorum
    Yolu cok guzel aydinlatiyor virajlarda falan donmesi cok iyi ama karsidaki insanlarida
    rahatsiz etmek kufur yemek istemiyorum.arac bu arada daha 7 aylik garanti icin bakim kmsi
    15 bin degil mi uzun oldu kusura bakmayin simdiden hepinize tesekkur ederim
    1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Ynt: yeni arac ve afl farlar

Zenonlar orjinalmi ona baktirin sonradan degismis olabilir
    2015 leon fr

Yorum

Bakim icinde 15bin veya bir yil icinde bakim gerekmektedir
      2015 leon fr

Yorum

Cevaplar icin tesekkur ederim xenonlar Orjinal fabrika cikisi araci ayrica
        Ilk aldigimda servise gosterdigimde de oyle bir bilgi cikmadi diger yapilan islemler gorunuyordu karter muhafaza navi. Vs acaba ayari bozulmus olabilir mi karsidan gelenlerin yarisi selektor atiyorsa diger yarisi da bisey yapmadan gecip gidiyor enteresan adamina gore mi goz aliyor nedir

Yorum

Ayar bozulmus olacagini zannetmiyorum ilk defa bu sekilde sikayet sizden duydum. Zenon orj derken fari kastetmedim ampulleri sizfenonceki sahibi degistirip baska zenon takmis olabilir bu serviste cikmaz zaten
          2015 leon fr

Yorum

Farlar ayarsız olabilir yada karşıdan gelenler xenon farlara alışık olmayabilir Insignia'nın far mercekleri büyük.

Yorum

farlar ayarsız olabilir, ilk zamanlar banada herkes sellektör atıyordu, ayarlattım, sorun kalmadı...

Yorum

farlarınız afl olmasına karşın yinede bir far ayarı gerekebilir
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Insignia yapmaz öyle terbiyesizlik karşıdan araç geldiğini hissettiği anda uzundan kısaya geçiriyor ayarlarda vardır birşey

Yorum

aracı ilk aldığımda İstanbul'dan gelirken mecburen hgs almıştım plaka değiştirdiğim için yeni hgs almam gerekiyormuş o yüzden araçta bulunan hgsyi çıkarırken dikkat ettim aynanın karşıya bakan kısmında kamera veya ona benzer birşey var(kusura bakmayın aracı daha tam tanımıyorumtam onun önüne yapıştırmışım o gün aceleyle belkide ondan kaynaklanıyordur. hgsyi çıkardıktan sonra gece sürmek nasip olmadı daha kullanınca tekrar buraya yazarım.iyi günler herkese teşekkürler.

Yorum

Konuyu yeni okudum, hgsyi kamera onune yapistirdiysaniz arac belli hizi gectikten sonra uzunlari otomatik yakar, hgsden dolayi da karsidan gelen araclari algilamayabilir. Belki sorunu cozmussunuzdur ama dipnot bulunsun diye yaziyim dedim.
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cit_38
                        aracı ilk aldığımda İstanbul'dan gelirken mecburen hgs almıştım plaka değiştirdiğim için yeni hgs almam gerekiyormuş o yüzden araçta bulunan hgsyi çıkarırken dikkat ettim aynanın karşıya bakan kısmında kamera veya ona benzer birşey var(kusura bakmayın aracı daha tam tanımıyorumtam onun önüne yapıştırmışım o gün aceleyle belkide ondan kaynaklanıyordur. hgsyi çıkardıktan sonra gece sürmek nasip olmadı daha kullanınca tekrar buraya yazarım.iyi günler herkese teşekkürler.
                        Sorunun çözümü sizdeymiş...
                        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Banada çok sellöktör yakıyorlar bizim afl farlar baya kuvvetli demekki önümdeki araç dörtlü yakıyor bende uzunları açınca kapatıyor dörtlüleri bide gerçekten uzun yolda özellikle karanlık yolda seyir halindeyken karşı dan gelen araçlar çok rahatsız oluyor demekki!!

Yorum

farın yükseklik ayarı var serviste ayarlatabilirsiniz.. az bir şey yüksekse düşürtün derim
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                              farın yükseklik ayarı var serviste ayarlatabilirsiniz.. az bir şey yüksekse düşürtün derim
                              Bakım için gittiğimde baktırıcam karşıdaki sürüceleri rahatsız etmek hoş değil

Yorum

İşleniyor...
                              X