Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aracımın değeri düşermi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• aracımın değeri düşermi?

sevgili arkadaşlarım abilerim bu arabayı aldığım günden beri gözüm gibi bakmama rağmen ya biri park halindeyken gelip sürttü ya birinin çocuğu yada kendisi artık geldi çizdi yakalarsam zaten direk linç edicem artık o seviyeye geldim kısacası çiçek gibi aldığım arabamı bi bir buçuk yıl daha sürersem kendi kendine pert olacak...
    bugünde cumadan döndüm arabaya bi baktım sağ arka kapıda 30 cm lik bir çizik! gece uzun yola çıkıcam moralimi mahvetti bıktırdı yani artık
    size sorum arabayı bi autokinge falan sokayımmı çiziklerde göçük yok ama astara kadar inen var ve araba bu çiziklerden dolayı değer kaybına uğrarmı?..
    2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Ynt: aracımın değeri düşermi?

bu soruya hakikaten uzman birisi cevap verse ne güzel olur.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Geçmiş olsun aracın çok dikkat çekiyor bu yüzden gelen geçen çiziyordur
      ufak tefek auto king uygulamaları fazla değer düşürmez ama siz işlem yapılmadan önce güzel fotolarını çekin öncesi ve sonrası şeklinde yarın aracı satarken problem olursa gösterirsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Auto kıngde bölgesel boya yapıyorlar 30 cm çizik varsa kapının hepsini değil çizik olan yere işlem yapılıp geri kalan tarafa boya hafif yaydırılıyor ilerde mikron ölçerle bakarken boyalı olduğu anlaşılmıyor , kasko poliçene göre ücretsiz bir kaç yer yaptırabiliyorsun

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Cok gecmis olsun su an sizi o kadar iyi anliyorumki benimde daha aldigim ilk gece arka tamponu cizdiler ve ayda 1 arka tampona birileri surtuyo park halindeyken artik ben gulmeye basladim sizede tavsiye ederim yoksa katil bile olursunuz o derece sinir bozan bisey kafaya takinca
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

iyiki çizerken görmedim zaten öğlen sinir küpüydüm resmen
            önerileriniz için çok teşekkürler bana en yakın autoking çorludaki ona gitsemmi acaba yoksa ikitelliyemi gideyim sanki orası için daha profesyonel diyorlar
            2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

gecmiş olsun öyle kalın bir cizik benim arabada da var maad

Yorum

geçmiş olsun araçta malesef boyanan her parça değer kaybına yol açar o kadar derin değilse boyatmayın yada kaskodan değil dışarıdan özel yaptırın araçta hasar kaydı olusmasın
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                  Cok gecmis olsun su an sizi o kadar iyi anliyorumki benimde daha aldigim ilk gece arka tamponu cizdiler ve ayda 1 arka tampona birileri surtuyo park halindeyken artik ben gulmeye basladim sizede tavsiye ederim yoksa katil bile olursunuz o derece sinir bozan bisey kafaya takinca
                  aynen bende öyle yapıyorum. ilk çizik çok koymuştu ama şimdi gülüp geçiyorum. Birde dua ediyorum, inşâallâh böyle biri çizerken ben oralarda olmam.
                  MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

geçmiş olsun, benim düşüncem boyanan araba pek değer kaybına uğramaz, sonuç olarak orijinallik bozulsa da değişen bir parça ve belirttiğin gibi göçük de olmadıktan sonra kardeşim değer kaybı olmaz, sonuçta bu araba, eve sokamıyoruz maalesef, iş yerinde evin önünde, dar yerlere park etmemiz gerekiyor maalesef, ya da bilinçsiz şekilde biz sürtüyoruz ama fark etmiyoruz, ben de otomobilime gözüm gibi bakarım, benim de aşırı derecede moralimi bozar ama bu Ramazan günü tavsiyem sakin olmak gerekli belki adam istemeden ya da fark etmeden sürtmüş olabilir, çözümsüz birşey değil, göçük yok değişme ihtiyacı yok, ufak çizikler aracın değerini düşürmez hayırlı Ramazan'lar

Yorum

İşleniyor...
                    X