Malum piyasa fiyatları uçtu insignia'dan sonra üzmicek C sınıfı bir araç var mı ? Benzinli olabilir yakıtı insignia'dan az yakarsa daha iyi olur insignia şehir içinde hantal kaçıyor. 0 km düşünüyorum uğraşamam 2. ellerle hemde anlamam.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia'dan Sonra Alınacak Araç Tavsiyesi
Collapse
X
-
Ynt: Insignia'dan Sonra Alınacak Araç Tavsiyesi
jetta octavia c class 316 320... orta sınıfta seçenek çok fazla ama ben kendim alacak olsam
jetta lar çok tatlı arabalar 1.4 tsi 122 likleri gayet yeterli serilikte hb düşünürsende yeni leon lar mesala a3 bile iyi duruyor2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
-
Kardesim su siralar bende tam seninle ayni ozelliklerde arac dusunuyorum benim dusunduklerim yeni leon fr ve astra arasinda kaldim ikiside 140 beygir benzinli leonun artilari yeni tasarim,ledler,performans ve yakit tuketimi. Astranin artilari ise kalite,guvenlik ve marka imaji ikinci elde hangisi daha iyi karar veremedim cunku yeni leonun daha piyasasi olusmadi ama dogus grubunun elinde sonucta kotu olmaz yani adamlar duzenli zam yapiyo opel gibi bi asga bi yukari yapmiyolar2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
D segmentinden C segmentine neden düşüyorsunuz Maliyet içinmi ? Insignia şehir içinde de tatminkardır ama önemli olan beklentidir
İşin kötü tarafın Insigniadan sonra bir çok d ve c seegmenti araçta insigniadaki özellikleri bulamıyacaksınız ve hep arayış içinde olacaksınız
Allah kolaylık versin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
bende sizin gibi çok araç araştırdım, ve golf siparişi verdim, insigniayla kıyaslanmayacak bir araç, insigniamı çok arayacağımı biliyorum ama ekonomi amaçlı bir tercih yaptım.2009 insignia 1.6T edition premium paket
teknik gri
Yorum
-
Bilmiyorum ben hic yeni leonla test surusune cikmadim ama ici tabiki insigniadan kalitesiz ve kotu ama gece ambiansini begendim geceleri insigniayi aratmazda gunduzleri sikintili yol sesi konusundada tabiki bi golf kadar olamaz golf bence d sinifindaki bile cogu aractan sessizdir2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXD segmentinden C segmentine neden düşüyorsunuz Maliyet içinmi ? Insignia şehir içinde de tatminkardır ama önemli olan beklentidir
İşin kötü tarafın Insigniadan sonra bir çok d ve c seegmenti araçta insigniadaki özellikleri bulamıyacaksınız ve hep arayış içinde olacaksınız
Allah kolaylık versinBeyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800
Yorum
-
Bende uzun süredir insignia 'dan sonra alınacak araç hakkında düşünüyorum.Golf 7 çok cazip geliyordu ama gerçekten insignia'dan sonra çoğu şeyi arayacağımı düşünüyorum ve o yüzden 1.6 cdti motorlu makyajlı insigniayı bekliyorum.İnsignia'da memnun olmadığım 3 şey var 1-yakıt,2-2. el değeri,3-iç meknadan gelen sesler yoksa bunların dışında kesinlikle mükemmel.İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
-
temel'e öğretmeni sormuş:
--Bir otçul hayvan söyle?
--Keçi.
--Başka bir otçul söyle?
--Öteki keçi..
bilmem anlatabildim mi?MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum