Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'dan Sonra Alınacak Araç Tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia'dan Sonra Alınacak Araç Tavsiyesi

50-55 milyar civari alternatifleri soyliyim 1.4 140 hp cosmo astra,yeni leon fr,1.3 dizel sport astra,polo gti
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Pheaton
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        D segmentinden C segmentine neden düşüyorsunuz Maliyet içinmi ? Insignia şehir içinde de tatminkardır ama önemli olan beklentidir
        İşin kötü tarafın Insigniadan sonra bir çok d ve c seegmenti araçta insigniadaki özellikleri bulamıyacaksınız ve hep arayış içinde olacaksınız

Allah kolaylık versin
        fatih abiye katılıyorum insignia mı satım 1 ay yakın arastrma yaptıp ama insignia dan sonra beni tatmın edecek bı araba pek bulmadım insignia durusu pırestsı konforu ban baska...S40 2010 model aldıma ma günlüm hep insignia dan yana oldu gözum hep trfıkte arıyor insignia yı..makyajlı kasayı dürt gözle beklıyorum ben. siparısler alınmaya basladıgı gun ilk ben siparis edecem galıba
        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Benim üçüncü insignia yolda insigniadan sonra başka araca binmem artik
          2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
          X