Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fiat-Opel

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fiat-Opel

Geçenlerde bir arkadaş insignia ile fiat doblolarda motor ortaklığı olduğunu söyledi.Ben ise opelin 1.3 cdti motorlarının zamanında fiatın multijeti olduğunu biliyordum.Konuya açıklık getirirseniz sevinirim.

Ynt: Fiat-Opel

duymadım ama zannetmiyorumda doblo ile olsa tamam aynı kasayı kullanıyor olmalarından dolayı bir ihtimalde Insignia ile ne alaka hani
    dobloyla hangi motor ortak acaba
    2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

1.3 multijet motoru duymustum ama bunun insignia ile alakalı oldugunu düşünmüyorum yani 1.6turbo ,2.0dizel,1,4turbo yada 2.8 doblo olduğunu düşünmüyorum
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Yeni üretilen 1.6 dizel motorlar belki Fiat üretimi olabilir

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Fiat 1.3 multijet opel combo1.3 motorla aynı insignia ile bir alakası yok

Yorum

freemont taki dizel motor, insignia 130hp lerin motoruyla aynı diye biliyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
              Yeni Motorlar Tamamen Gm'in üretimi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

benim aracımda fiat logosu olmasında gerisi önemli değil
                2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

1.3 motor fiat motoru değildir tek başına, Gm de gereken desteği sağlamıştır ortak bir motor diyebiliriz
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Orjinal yazı sahibi: Onur
                    Yeni Motorlar Tamamen Gm'in üretimi
                    Neyse aile içi durumlar bizi ilgilendirmez abi onların özeli

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

1.3 multijet 2 motor 95 bg ve Fiat'ın motorudur. Şu anda Astra'larda da kullanılmaktadır. Diğer Opel'in motorları kendi üretimidir.
                      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: burak.
                        aynen katılıyorum freemontu görünce asık oldum ama amblem bitirdi bütün hevesimi
                        siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                        siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                        uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
                          Orjinal yazı sahibi: burak.
                          aynen katılıyorum freemontu görünce asık oldum ama amblem bitirdi bütün hevesimi
                          Bu kadar da önyargılı olmayın derim... Neticede Fiat çok eski bir markadır ve imajı ülkemiz ne yazık ki Koç'un satış politikaları nedeniyle bu hale gelmiştir. Üstelik O freemont dediğiniz araç aslında bir Dodge'dur... ve hiçte yabana atılacak bir araç değildir.

Buna ek olarak bugün tüm araçlarda kullanılan common-rail teknolojisinin mucidi de Fiat'tır... Lütfen bilip bilmeden yorumlar yapmayalım...
                          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

hayırdır bence önce yorumları iyice okuyun ondan sonra eleştiri yapın ben freemontu yabana atmadım kalkıp 100 bin tl bi fiat markasına vermem dedim.kendi görüşüm bu
                            siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                            siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                            uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
                              hayırdır bence önce yorumları iyice okuyun ondan sonra eleştiri yapın ben freemontu yabana atmadım kalkıp 100 bin tl bi fiat markasına vermem dedim.kendi görüşüm bu
                              Yabana atmışsınız ki üzerindeki amblemden ötürü almam diyorsunuz. TAbii ki bu fiyatlara o araçlar alınmaz evet... Ne yazık ki Koç'un satış politikaları yüzünden Fiat ülkemizde 2. derece bir marka olarak görülüyor. Aslında o kadar da kötü bir marka değildir. Bence servisleri Opel'in servislerinden daha iyi... Benim daha önce Fiat Bravo'm vardı mesela ve servislerinden gayet memnundum. Bir çok işinizi anında hallediyorlar. Ama daha önce de Opel Astram vardı ve bir klima kompresörü değişimi için 5 defa servise gitmem gerekmişti...

Yorum

İşleniyor...
                              X